Tlačové konfererencie pred stretnutím tridsiateho tretieho kola La Ligy Santander majú tréneri oboch mužstiev, madridského Realu a Barçy, úspešne za sebou. Na rovnakú otázku však obaja z nich odpovedali značne rozdielne.

Boj o titul je aktuálne zamotaný, hoci navrch majú Merengues. Novinárov tak zaujímalo, či by v prípade zisku troch bodov Real o jeho osude rozhodol už definitívne, na čo Zidane reagoval diplomaticky. "Aj keď vyhráme, určite nebudeme mať ligu v našich rukách už teraz. Je to len jeden zápas, do konca ich však zostáva ďalších sedem," tvrdil priamo.

Luis Enrique na druhej strane hovoril opačne. "Je to rozhodujúce kolo, tentoraz áno. Buď La Ligu rozhodne, alebo ju ponechá mimoriadne otvorenú. Myslím si, že je ten správny čas na to, aby sme sa ho pokúsili získať na našu stranu. Keď uvidíme výsledok, zistíme, či ešte ligu môžeme vyhrať. Pochopiteľne však nie je úplne stratené nič do chvíle, keď máme aspoň matematickú šancu, hoci na tejto úrovni Clásico môže rozhodnúť o všetkom," dodal astúrijský manažér.

TIP | El Clásico: Preview

Obidve tlačové konferencie si prečítať môžete aj na našej stránke. Kým Luisa Enriqueho sa novinári pýtali predovšetkým na kauzu Neymara, reportéri pred Zinedinom Zidanom chceli vedieť, či nastúpi Bale.

Zdroj: marca.com
Foto: marca.com

Daniel9

39
2017-04-23 10:22:11

My sme schopny vyhrat EC a prehrat proti 17. v tabulke :(

abstinent

12
2017-04-23 10:54:50

aj keby sme vyhrali EC,neznamena ze sme vyhrali titul,to by musel real prehrat aspon raz a my by sme nesmeli stratit ani bod

GabrielSVK

5
2017-04-23 11:38:20

Od dnes musíme my už iba vyhrávať, žiadna remíza a už vôbec nie prehra a modliť sa, aby ak by sme dnes vyhrali ešte Real Madrid prehral aspoň raz alebo 3x remizoval.

babuca03

1
2017-04-23 16:04:21

V aktualnej forme je utópiou myslieť si že do konca ligy budeme len vyhrávať. Väčšina ma tu bude mínuskovať ale to sú len nerální zaslepenci / hrdí hlupáci . Ligu sme stralili zlými zápasmi doma .

abstinent

1
2017-04-23 19:28:57

ligu sme si takmer prejebali zavahaniami proti alaves,deportivo,betis,.......ak by sme aj vyhrali EC pochybujem ze by sme do konca sezony nestratili ani bod

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.