Hráči FC Barcelona mali po výhre v mestskom derby proti Espanyolu pochopiteľne radosť. Ich výpovede po stretnutí si môžete prečítať nižšie.

Luis Suárez

Zápas

"Súper hral dobre v obrane, nevedeli sme to vyriešiť. Vďaka intenzite, chuti a ambíciám sa nám to nakoniec podarilo a gól nás upokojil."

Séria bez gólu

"Pre mňa to nebolo až tak dôležité, do stretnutia som išiel pokojný. Moje góly tímu pomohli."

Real Madrid

"Musíme vyhrávať aj naďalej a vytvárať tlak. Uvidíme, ako bude."

Ivan Rakitič

Zápas

"Po celý zápas sme tvrdo pracovali a počítali sme s tým, že náš moment príde. Tak sa aj stalo. Odviedli sme kus dobrej roboty, snáď to takto pôjde aj naďalej."

TIP | Piqué: Sme oveľa lepší ako Espanyol


Koncovka sezóny

"Všetky zápasy sú ťažké, pretože každý o niečo hrá. Vieme, že musíme vyhrať všetky zápasy. Predovšetkým musíme myslieť na seba a až potom na Real."

Jordi Alba

Budúcnosť v klube

"Samozrejme, čím viac hrám, tým lepšie. Zmluvu mám s Barcelonou, vždy som sa tešil z hry za tento tím a chcem tu zostať ešte mnoho rokov. Nehovorili sme o tom, ale každý hráč chce hrať a ja som nedostával toľko šancí, koľko by som chcel. Výhovorky nehľadám. Teraz hrám viac, chcem získať majstrovský titul a pohár."

Nová situácia

"V ťažkom období človek myslí na všeličo. Nedostatok hry bol pre mňa niečím novým, ale vďaka tomu som dozrel a viac si veci cením. Zmena systému hry mala vplyv na veľa vecí. Možno sa mi to páči viac alebo menej, no musím to akceptovať."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

abstinent

27
2017-04-30 10:47:35

buduci zapas hrame s villarealom,tam musime vyhrat a zaroven musime dufat ze biely hnoj prehra

mikimi122

22
2017-04-30 11:31:06

Nad Granadou? Tá už ma zostup istý, nemá o čo bojovať. Ja mám teóriu, že keď Real vypadne s Atletikom v druhom zápase 10.5., tak tam bude zlá morálka a únava. Potom hrá Real 14.5. so Sevillou, ktorá ešte bojuje s Atletikom o 3. miesto a o priamy postup do nasledujúcej Ligy majstrov.

mikimi122

11
2017-04-30 11:36:06

A som zvedavý, kedy dajú Realu tu dohrávku, lebo správne by mala byť pred posledným ligovým zápasom Realu s Malagou.

Dick

3
2017-04-30 18:39:09

Prekvapilo by ta keby mali dohravku o tyzden neskor aby si mohli oddychnut? Po omilosteni ramosa mna uz neprekvapi nic. Titul je uz vopred urceny. Je mi luto nasich hracov. Snazia sa a nic z toho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.