Barcu čaká pravdepodobne najťažší zápas do konca sezóny. Na Camp Nou zavíta Villarreal, ktorý stále bojuje o pohárové priečky. Barca už nemôže stratiť ani bod, v živej pamäti je ale duel u najbližšieho súpera, ktorý skončil iba remízou.

Tú zariadil Lionel Messi, no a bolo to veru 5 minút pred dvanástou. 90. minúta priniesla parádny priamy kop, ktorý nedal brankárovi domácich ani najmenšiu šancu. Podobný výsledok na Camp Nou ale nemôže byť akceptovateľný.

FC Barcelona

Veľmi zvláštnu sezónu máme takmer za sebou. Barca dokáže vyhrať aj o 5 gólov, no potom stratiť body s tímami, ktoré sa nachádzajú v spodne polovici tabuľky. Villarreal je nepríjemný súper, Barca už ale musí hrať vabank.

Posledných 15 zápasov na Camp Nou neskončilo ani raz prehrou proti tomuto tímu, pričom ak sa aj v tomto zápase zrodí výhra blaugranas, tak sa rekordná šnúra domácich víťazstiev Luisa Enriqueho rozrastie už na 11 duelov.

Pred stretnutím aj dobrá správa – vracia sa Iniesta. Stále mimo diania bude ale Aleix Vidal, ktorý túto sezónu síce teoreticky ešte môže nastúpiť, no skôr sa zdá, že to už nestihne. Bude to teda všetko opäť na Sergim.

Do brány pôjde so stopercentnou istotou ter Stegen, ďalej sa však očakáva rozostavenie 4-3-3, v ktorom by sa mohli objaviť hráči ako Umtiti, Alba, Rakitič či Iniesta. MSN bude i proti Villarrealu ssamozrejmosťou.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Alba, Piqué, Umtiti, Sergi Roberto, Busquets, Rakitič, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar

Villarreal CF

Villarreal sa zajtra síce nebude musieť popasovať s Ronaldom, ktorému sa podarilo Žltej ponorke vsietiť 12 gólov, no na muške ju bude mať deväť gólový Lionel Messi, ktorý mimochodom zaznamenal 9 gólov v posledných deviatich meraniach síl proti tomuto súperovi na domácom trávniku.

Villarreal sa túto sezónu pýši druhou najlepšou obranou v lige, pričom na tom najhoršie nie je ani strelecky. Proti Barcelone ale bude treba vymyslieť niečo extra. Zverenci Frana Escribu ale dokázali svoje posledné 3 stretnutia vyhrať.

Dlhodobo mimo je vynikajúci brankár Sergio Asenjo. Včera s tímom ale netrénovali ani Bruno Soriano či Alvaro González. Hostia sa teda budú musieť popasovať s istými stratami, no pre nich to bude rovnako zápas, ktorý znamená veľa.

Predpokladaná zostava: Fernández, Costa, Musacchio, Bonera, Rukavina, Castillejo, Triguers, Hernandez, dos Santos, Sansone, Soldado

Info pre tipérov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.