Hviezdny futbalista čilskej reprezentácie Arturo Vidal v nedávnom rozhovore spomínal Lionela Messiho, keď povedal, že pravidlá by mali platiť rovnako pre všetkých.

Lionel Messi za údajné nadávky v marcovom stretnutí kvalifikácie na Majstrovstvá sveta 2018 v Rusku proti Čile dostal štvorzápasový trest, pre ktorý vynechal súboj s Bolíviou. Argentína tomuto súperovi podľahla 2-0, avšak v Leovom prípade sa odvolala a FIFA vicekapitánovi FC Barcelona do nasledujúcich troch duelov, o ktoré by vďaka sankciám prišiel, nastúpiť napokon dovolí. S týmto rozhodnutím sa stretla Medzinárodná futbalová federácia s porozumením a ľudia ho do veľkej miery schvaľovali, no nájdu sa i takí, ktorí sa s ním nestotožňujú. Do tejto skupiny patrí aj stredopoliar Bayernu Mníchov, čilský tvorca hry Arturo Vidal, ktorý sa k incidentu vyjadril pre Radio Cooperativa. "Táto kauza je komplikovaná," tvrdil v rozhovore, "no prajem si, aby pravidlá platili pre všetkých rovnako."

"Sú to dobré správy pre Argentínu, Messiho aj futbal všeobecne, keďže je ho vždy príjemné vidieť v národnom drese. Neustále niečo predvádza. Je to teda skvelé preňho, no kiežby platili pravidlá rovnako pre všetkých," dodal Vidal, ktorý celkom viditeľne narážal na prípad svojich reprezentačných spoluhráčov. Jorge Valvidia a Gary Medel totiž dostali štvorzápasový trest taktiež, no odvolania po podobných priestupkoch úspešné neboli.

TIP | Prestaňme panikáriť, Leo predĺži

Čile je v kvalifikácii na Majstrovstvá sveta 2018 v Rusku na štvrtej priečke, čo by Vidalovi a spol. miestenku na Mundial družstvu zaisťovalo. Argentína je na druhej strane jeden bod za hranicou postupu. Samotný Vidal je v dobrej kondícii, nastúpil do dvoch posledných zápasov v Bayerne Mníchov a pripravuje sa na Pohár konfederácií, ktorý sa odohrá toto leto.

Zdroj: espn.co.uk
Foto: sport.es

Daniel9

11
2017-05-08 07:34:25

Dosť mi ho bolo ľúto keď hrali proti Realu lebo tu červenú si nezaslúžil .

majkl111

38
2017-05-08 07:38:40

lenze medel je psychopat na rozdiel od lea medel ti ide na ihrisko aj nohy dolamat . leo bavi svet a vzdy mal pokorne vystupovanie a nikdy sa nehral na majstra sveta na rozdiel od toho trpaslika a vidal ten je povahovo podobny medelovi dobry hrac ale dalsi psycho

jjnovo

16
2017-05-08 08:42:43

vidal ještě ani nepřestal bulet po pochybném vyřazení od RM a už má na kahánku znova :D jinak jestli si správně pamatuji, leo napsal fifě dopis, poměrně rozsáhlý, kde vysvětluje situaci a rozhodčímu se i omlouvá, to na to taky bude mít podle mě vliv

BarcaFan4502

1
2017-05-08 11:28:12

vidal je uplny saso s vyzorom kokota

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.