Cesty Neymara a Daniho Alvesa by sa v ich profesionálnych kariérach ešte raz mohli skrížiť. Priateľ a krajan týchto dvoch hviezdnych futbalistov Diego, v súčasnosti v službách Flamenga, prezradil jedno z ich tajomstiev, ktoré však až tak tajné nie je.

V rozsiahlom rozhovore pre Esporte Interativo hovoril Diego Ribas da Cunha, skúsený tridsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar, ktorý počas svojej kariéry hral napríklad i za Porto, Juventus či Atlético, o mnohých rozličných témach. Fanúšikov Barcy však najviac zaujmú jeho slová o Neymarovi a Danim Alvesovi, ktorí podľa jeho vyjadrení jedného dňa chcú hrať v Diegovom aktuálnom družstve Flamengu. "Jedli sme spolu a vtedy sa ma na môj klub spýtali. Povedal som im, že keby chceli, v mužstve by sme pre nich našli miesto. Oni mi zase na druhej strane prezradili, že o hraní v drese Flamenga snívajú. Boli nesmierne úprimní," povedal tridsaťštyrinásobný brazílsky reprezentant.

Táto informácia, samozrejme, z pohľadu oboch nie je nová úplne. Útočník FC Barcelona o svojom zámere hrať jedného dňa za Rubro-Negro novinárov už niekoľkokrát v minulosti oboznámil, pričom o spojení Flamengo a Dani Alves sme počuli vďaka vyhláseniam na sociálnych sieťach.

TIP | Z Daniho by mohol spraviť Juventus transfer storočia

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es, youtube.com

kopanakope

4
2017-05-08 22:56:12

aj ja mam tajomstvo. a ak mam byt nesmierne uprimny tiez by som si raz zahral za flamengo...

kov3

0
2017-05-09 11:34:33

Raz, alebo rád ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.