Javier Mascherano chce v Barcelone ostať ešte minimálne jednu sezónu. Argentínčan je šťastný a presvedčený o tom, že na družstvo čaká úspech, pričom na tom nemôže nič zmeniť ani meno nového manažéra.

Mascherano plánuje na Camp Nou ostať, avšak nie za každú cenu. Futbalista to už stihol referovať i vedeniu klubu. S možnosťou letných prestupov nechce v tíme hrať vedľajšie husle, naopak, chce viac, verí tomu, že aj naďalej má prvému tímu FC Barcelona čo ponúknuť. El Jefecito chce ostať na najvyššej úrovni nech už sa stane čokoľvek, a pokiaľ to bude v Barce, spokojný bude najviac. Pokiaľ však nie, Masche zrejme bude chcieť zažiť pred svojím odchodom do rodnej Argentíny ešte jedno európske dobrodružstvo. Následnou poslednou zastávkou jeho kariéry by mal byť River Plate, čo nie je žiadnym tajomstvom a hráč to novinárom povedal v minulosti hneď pri viacerých príležitostiach.

Vzhľadom na posledné dni, ktoré sa niesli v duchu špekulácií ohľadom jeho odchodu, klub Mascherana označil ako nepredajného. Odkaz je jasný a vedenie sa snaží futbalistovmu želaniu vyhovieť, no v prvom rade v súčasnosti hlavne nepodporovať ďalšie zbytočné fámy. Realita však, samozrejme, môže byť trochu odlišná. Javierovi je jasné, že tím v lete čaká ďalšia obmena, keď do celku zavíta minimálne jeden nový stopér, ktorý by mal prirodzene nahradiť odchádzajúceho Jérémyho Mathieua. Masche je s úlohou tretieho stopéra, v hierarchii za Piquém a Umtitim, uzrozumený a prijal ju s noblesou. Za predpokladu, že by však do klubu zavítal ďalší stredný obranca, ktorý by Argentínčana v pomyselnom poradí predbehol, bývalý defenzívny stredopoliar Liverpoolu by dlho neváhal a z Katalánska by odišiel. V skratke - Mascherano je s úlohou tretieho stopéra spokojný, v role štvrtého by sa už ale komfortne necítil.

TIP | Nečakaný zvrat: Theo podstúpil zdravotnú prehliadku v Reale!

Zdroj: sport.es
Foto: archív, sport.es

mikimi122

top komentár
44
2017-05-09 16:24:05

Masche je minimálne jasný tretí stopér a možná náhrada Busiho v zápasoch, kde nemôže Busi hrať, alebo kde musí oddychovať.

kluc

14
2017-05-09 17:17:50

Výborná správa! takto som si to predstavoval, namiesto Jeremyho niekto z B-čka (Marlon napr.) ako štvrtý stopér a hotovo a nemusíme ani veľké peniaze za nového dávať, ktorý by bol určite 3. stopér a rovnako dobrý ako Masche.

barca888

15
2017-05-09 17:45:38

Mascheho určite nepúšťať, je vo výbornej kondícii a stale nám má čo ponúknuť:-)

Patland2

-10
2017-05-09 19:14:14

Mascherano dobrý stoper? Uff....to je uz zaslepenost jak ten France football stran Ronalda (viz. clanek tady na serveru)

BarcaFan4502

5
2017-05-09 19:58:43

masche je kvalitny DM,na stopera by som ho daval iba v krajnom pripade

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.