Gerard Piqué je známy tým, že okrem futbalu sa aktívne zaujíma aj o iné športy, medzi ktorými nechýba basketbal či tenis. Svoje voľné chvíle tak obranca FC Barcelona využil na to, aby navštívil tenisový turnaj Mutua Madrid Open v Madride.

Madridský turnaj, ktorý patrí do kategórie Masters 1000, každoročne láka tisícky fanúšikov. V metropole Španielska sa sústreďuje tenisová elita, ktorá dolaďuje antukovú formu pred grandslamovým turnajom French Open, čo teda v praxi znamená i zvýšený počet hviezdnych divákov priamo v hľadisku. Duel prvého kola medzi Davidom Ferrerom a Mikhailom Kukuškinom si napríklad nenechal ujsť ani známy obranca FC Barcelona Gerard Piqué, ktorého však tribúny s nadšením neprijali. Vo chvíli, keď sa Geri objavil na obrazovke, začali ostatní fanúšikovia pískať.

Nie je to ale prvý raz, čo Piqué zažíva niečo podobné. Katalánec sa veľkej obľube neteší ani pri zrazoch národného výberu, častokrát na neho pískajú španielski fanúšikovia pri domácich dueloch La Roja, a to prednedávnom rezultovalo v jeho rozhodnutie ukončiť po budúcoročných Majstrovstvách sveta v Rusku reprezentačnú kariéru.

Vo chvíli, keď sa Gerard Piqué objavil na obrazovke, sa z tribún spustil piskot

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

BarcaFan4502

36
2017-05-09 14:52:28

Madridioti su skratka kokoti

Zorrrro

21
2017-05-09 15:12:17

Mne sa paci ako ukazuju svoje IQ, vzdy som to vedel, ale ze to budu takto verejne bez hanby prezentovat som netusil. Diky :)

kluc

9
2017-05-09 17:20:11

Asi zabúdajú kto ich v repre zachraňuje keď ich Ramos zlyhá.
Nevedia prekúsnusť že je lepší ako on toť vše.

Rasto

2
2017-05-10 00:14:44

Gerard ich má na háku, čím viac na neho pískajú, tým lepšie hrá. To je jeho odpoveď. Škoda tej nepremenenej šance v EC, to by bola trpká čerešnička pre madridských hlupákov.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.