Kapitán FC Barcelona Andrés Iniesta sa tento piatok zúčastnil reklamnej akcie automobilovej značky Nissan, čo využili médiá na krátky rozhovor. Legendárny tvorca hry Azulgranas hovoril v prvom rade o Lionelovi Messim.

Lea, svojho ďalšieho hviezdneho spoluhráča, si Andrés nevedel vynachváliť. "To, čo som ho videl predvádzať, som nevidel predvádzať nikoho, a myslím si, že už ani nikdy neuvidím. Je a bude číslo jeden, je nesmierne vytrvalý. To isté, čo hovorím dnes, som tvrdiť mohol v podobnom tóne aj pred piatimi alebo šiestimi rokmi," vyhlásil Iniesta, ktorý sa následne vyjadril aj ku finále Ligy majstrov, ktoré proti sebe odohrajú turínsky Juventus a Real Madrid.

"Dvaja spravodliví finalisti. Bez najmenších diskusií pôjde o mimoriadne zaujímavý zápas. Vyhrá ho ten lepší," dodal kapitán FC Barcelona, ktorý neskôr prezradil, že hoci mu je ľúto, že Katalánci vo finále nebudú, zisk Champions League bude cieľom družstva v nasledujúcej sezóne.

Andrés Iniesta, ktorý oslávil včera svoje tridsiate tretie narodeniny, trénoval včera po boku svojich spoluhráčov v stredisku Ciutat Esportiva Joan Gamper, keď sa Barca pripavuje na náročný nedeľný zápas v Kanárii. Blaugranas v rámci tridsiateho siedmeho kola La Ligy Santander nastúpia proti UD Las Palmas.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

BarcaFan4502

6
2017-05-13 14:27:42

andres by mal mat vo vitrine doma GB,podla mna by si ju zasluzil

123456

0
2017-05-15 01:08:36

Messi je a vždy bude č 1 . Je to presne tak

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.