Čilský brankár v službách Manchestru City Claudio Bravo poslal svojmu bývalému zamestnávateľovi FC Barcelona odkaz, v ktorom sa vedeniu poďakoval za záujem pri jeho aktuálnom zranení.

Claudio Bravo, ktorý strávil na Camp Nou dva úspešné ročníky, sa pobral v priebehu uplynulého letného prestupového obdobia na Etihad Stadium, avšak v Manchestri City sa mu zatiaľ podľa predstáv nedarí. Po sérii nie príliš presvedčivých výkonov ho z pozície brankárskej jednotky vytlačil Willy Caballero, aby však následne vo chvíli, keď dostal Čiľan opäť šancu, prišlo zranenie.

Prostredníctvom sociálnych sietí sme sa dozvedeli, že o gólmana The Sky Blues sa živo zaujímali i Azulgranas, ktorí mu poslali list, v ktorom Bravovi želali skoré uzdravenie. Podpísal sa podeň dokonca sám prezident FC Barcelona Josep María Bartomeu, čo je rozhodne mimoriadne príjemné a chválitebné. "Chcem sa poďakovať za toto gesto, úctu a znepokojenie Barcelony aj Bartomeua. Veľmi pekne ďakujem," napísal na sociálnej sieti.

TIP | 10 najväčších sklamaní roka 2016

Bravo bol členom základnej jedenástky v uplynulých dvoch sezónach na Camp Nou. V obidvoch prípadoch sa mu podarilo získať pre Barcu ligový titul, avšak následne bola zrejme konkurencia medzi ním a ter Stegenom priveľká, a tak sa rozhodol pre transfer do Manchestru City. Zdá sa ale, že toto rozhodnutie do týchto chvíľ svoje želané ovocie neprinieslo. Nabudúca sezóna bude pre rodáka z mesta Viluco ideálnou príležitosťou na reštart.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Mirakva

13
2017-05-13 09:58:55

Bravovi sa nedarí to je pravda

BarcaFan4502

13
2017-05-13 10:07:54

nie kazdy sa uplatni v anglicku,tam sa hra inak jak v spanielsku

emiliano

1
2017-05-14 08:39:03

Ktovie, prečo v PL začal robiť také veľké chyby. Pep ho dlho držal, ale musel reagovať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.