Gólman FC Barcelona Marc-André ter Stegen poskytol včera zaujímavý rozhovor rádiovej stanici Catalunya Radio, v ktorom prezradil, že sa zmeny na manažérskom poste na Camp Nou neobáva.

Nový tréner

"Naozaj neviem, kto to bude, a rovnako tak, čo vedia ostatní. Zatiaľ o nasledujúcej sezóne neuvažujeme. Či už to bude manažér z prostredia klubu, alebo nie, som presvedčený o tom, že tento tréner bude zaobchádzať s hráčmi veľmi dobre."

MAtSov nový kontrakt

"Rokujeme. Každý o mne vie, že si hranie v Barce v úlohe brankárskej jednotky naplno užívam. Práve preto som sa rozhodol ostať tu, a to je tá najlepšia vec, ktorá sa mi mohla prihodiť. Chcem tu hrať ešte mnoho rokov."

La Liga a neočakávané zakopnutia

"Sú to veci, ktoré sa stávajú, hoci by sa stávať nemali. Stratili sme body na štadiónoch, ako Riazor... Sú to tie veci, ktoré vás potom bolia a mrzia, no teraz sa musíme sústrediť iba na to, čo máme pred sebou. Pokiaľ v posledných dvoch zápasoch sezóny zvíťazíme, ligu vyhrať môžeme, čo je naším cieľom, a na to sa aj plne koncentrujeme."

Zlatá lopta v Buffonov prospech

"Bolo by skvelé, ak by ju vyhrávali brankári. Gólmani, ktorí hrajú vo veľkých kluboch, sa častokrát za zápas môžu ukázať len dva alebo tri razy, vo všetkých prípadoch však musia byť stopercentní. Častokrát máte iba jednu príležitosť na to, aby ste pomohli tímu."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

lovefootball

2
2017-05-14 18:20:15

https://youtu.be/... Maradona

BarcaFan4502

4
2017-05-14 18:50:05

alena by mal dostavat viac prilezitosti

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.