Barcelonský záložník sa po finále Kráľovského pohára pripojí k španielskej dvadsaťjednotke. Po boku ďalších hráčov s barcelonskou minulosťou (a možno aj budúcnosťou, ktovie), Héctora Bellerína, Gerarda Deulofeua, Grimalda a Sandra Ramireza si zahrá na Majstrovstvách Európy do 21 rokov.

Albert Celades, tréner španielskej reprezentácie do 21 rokov zverejnil svoju nomináciu na Majstrovstvá Európy do 21 rokov v Poľsku.Talentovaný záložník Denis Suárez si zahrá po boku talentovaných hráčov ako Grimaldo, Asensio alebo Williams. Tím Španielska bude určite ašpirovať na najvyššie priečky.

Brankári: Kepa (Bilbao), Pau López (Tottenham Hotspur), Rubén Blanco (Celta de Vigo)

Obrancovia: Grimaldo (Benfica), Jonny (Celta), Yeray (Bilbao), Odriozola (Sociedad), Meré (Sporting Gijón), Vallejo (Eintracht Frankfurt), Gayá (Valencia), Bellerín (Arsenal)

Záložníci: Mikel Merino (Borussia Dortmund), Oyarzábal (Sociedad), Llorente (Alavés), Soler (Valencia), Saúl (Atlético), Ceballos (Betis), Asensio (Real Madrid), Denis Suárez (Barcelona)

Útočníci: Deulofeu (AC Miláno), Mayoral (Wolfsburg), Williams (Bilbao), Sandro (Málaga)

zdroj: forcabarca.sk

foto: sport-english.com

Mantikora

12
2017-05-19 16:25:02

Dost silna nominacia

denis_99

4
2017-05-19 17:32:46

Fanúšikmi FC Barcelona "obľubený" brankár Pau Lopez, ktorý išiel do Spurs a odchytal tam 7 zápasov v Premier League 2. Inak Sandro má "veľmi aktuálnu" fotku.

galibier

6
2017-05-19 18:24:10

na to aky sme velkoklub mame v repre jednoho hraca....{ano viem ze Real nie je na tom lepsie}ze by naozaj praca s mladezou v Barcelone uz nesla tak ako trebars 10rokov naspet...?v tomto sme sa od vsetkych spanielskych klubov odlisovali.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.