FC Barcelona v stredu ráno svojim fanúšikom ukázala prostredníctvom sociálnych sietí dres, v ktorom sa jej hráči predstavia vo finále Copa del Rey. V poslednom stretnutí sezóny nastúpia Katalánci, ako iste viete, v rámci derniéry štadiónu Vicenteho Calderóna v Madride proti Deportivu Alavés.

Barca bude mať príležitosť zachrániť stratenú sezónu ziskom cennej trofeje zo Španielskeho kráľovského pohára dvadsiateho siedmeho mája o 21:30. V ceste bude stáť Kataláncom Alavés, ktorý sa im bude snažiť znepríjemniť rozlúčku Luisa Enriqueho, končiaceho trénera Blaugranas.

Na to, aby sa Barcelona prebojovala do finále Copa del Rey, museli Azulgranas postupne vyradiť Hércules, Athletic Club, Real Sociedad a Atlético Madrid. Výber Mauricia Pellegrina na druhej strane úspešne dokráčal do duelu na štadióne Vicenteho Calderóna cez prekážky menom Nàstic de Tarragona, Deportivo, Alcorcón a Celta Vigo.

TIP | Alcácerova dôležitosť pred finále Copa del Rey výrazne stúpla

Luchovi zverenci sa v sobotu predstavia v poslednom súboji tohto ročníka v takýchto jedinečných dresoch. My, samozrejme, dúfame, že im prinesú šťastie.

Zdroj: mundodeprotivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Fazy

19
2017-05-25 12:02:31

Dúfajme, že sa im v týchto dresoch bude dariť a teším sa už na nové v ktorých budú hrať budúcu sezónu.

BarcaFan4502

7
2017-05-25 16:14:42

uz sa tesim ako fanusikovia vypiskaju spanielsku hymnu :DDDD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.