Marlon ostáva v Barcelone. Minimálne to tvrdí vedenie FC Barcelona, ktoré verí, že talentovaný dvadsaťjedenročný stredný obranca poslúži ako alternatíva Valverdemu. Jeho budúcnosť však závisí od rezervy, respektíve ligy, v ktorej bude béčko Blaugranas hrať.

Marlon Santos je už po všetkých stránkach hráčom FC Barcelona. Katalánsky veľkoklub včera ráno oznámil, že futbalistu predať neplánuje a do nasledujúcej sezóny s ním naplno počíta. V súčasnosti však ešte nevieme, do ktorého tímu Azulgranas napokon vstúpi. Prvotnou myšlienkou je, aby putoval do áčka, v ktorom absolvuje predsezónnu prípravu, hoci Marlon by sa mohol stať i súčasťou rezervy, a to hlavne za predpokladu, že by sa béčku podarilo prebojovať do Segundy A. Druhý tím FCB si totiž bude chcieť, pokiaľ postúpi, zachovať kontinuitu a vo vyššej súťaži budú kvalitní futbalisti nevyhnutnosťou.

Nemalú rolu ale zohrá i Ernesto Valverde, nový tréner Barcy, ktorému sa má dvadsaťjedenročný futbalista podľa posledných duelov, ktoré videl, pozdávať. Raúl Sanllehí a Robert Fernández navyše samotného brazílskeho hráča o tom, že ho predať neplánujú, už informovali.

Možnosť, aby Marlon odišiel na hosťovanie, na druhej strane aktuálne veľmi pravdepodobná nie je. Stopér má dobré ponuky zo Španielska aj iných svetových líg, no Barca oňho prísť nechce. Ak by už mal odísť, jedine do klubu, ktorého herná charakteristika je podobná FCB.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Fazy

14
2017-06-15 10:25:36

Nikam ho netreba púšťať. Nech zostane v Barci. Je veľmi dobrým v obrane a spolu s Umtitim resp. Piquem sa veľmi dobre dopĺňajú. Netreba púšťať kvalitných a hlavne mladých hráčov na hosťovanie do menej kvalitných mužstiev, pretože tam nebudú futbalovo rásť, ale iba zakrpatejú. V Barci majú oveľa lepšie predpoklady a aj keby nie v "A"-čku tak v rezerve určite.

abstinent

1
2017-06-16 08:58:29

marlon si zasluzi hrat za FCB

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.