Futbalista pri svojej prezentácii v novom klube obhajoval prácu svojho bývalého zamestnávateľa. Toto je Cristian Tello a jeho prvé slová po odchode z Barcelony.

Cristian Tello, bývalý futbalista FC Barcelona, bol dnes oficiálne odprezentovaný ako hráč prvého tímu Realu Betis. Transfer sa stal oficiálnym uplynulú sobotu, keď za neho andalúzsky klub zaplatil Kataláncom štyri milióny a jeden ďalší v bonusoch. Pri celej udalosti nechýbali Ángel Haro, prezident klubu, ani Llorenc Serra Ferrer, viceprezident.

Tello obhajoval model, ktorým pracuje La Masía, keď sa tak na druhej strane názorom líši napríklad od Pedra, ktorý ju nedávno kritizoval. "Akadémia Barcelony vyprodukovala mnoho skvelých hráčov, ktorí pôsobia vo veľkých kluboch. Nemyslím si, že by mala problémy," rozoberal.

Futbalista bol tiež vďačný Betisu za skompletizovanie celého prestupu. "Chcem sa všetkým poďakovať, som vďačný tejto direktíve, vďaka ktorej budem môcť nosiť tento dres. Nesmierne sa teším a neviem sa dočkať začiatku sezóny, chcem, aby sa Betis vrátil tam, kam patrí."

Útočník tiež odpovedal na otázky ohľadom svojej fotografie, na ktorej sa ukázal ako dieťa v drese Betisu. "O tomto drese som sníval už od detstva, je to tím, ktorý som si pre svojich fanúšikov a ľudí obľúbil. Splnil sa mi sen a budem sa ho snažiť užiť si ho ako to len bude možné."

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

abstinent

22
2017-07-04 22:57:03

nech sa mu aspon tam dari

mikimi122

11
2017-07-05 08:52:50

Len nie proti Barce.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.