Toto leto mohlo byť pre Gerarda Deulofea hocijaké, rozhodne však nie pokojné. Potom, čo talentovaný futbalista podľahol so svojím národným tímom Španielska Nemecku vo finále Majstrovstiev Európy do dvadsaťjeden rokov v Poľsku, sme sa dozvedeli o jeho zranení a s Barcou nemohol odcestovať na turné po Spojených štátoch amerických.

Dôvodom, prečo v súčasnosti potrebuje Deulofeu viac času na plné zotavenie a rekonvalescenciu, je, že celý turnaj, ktorý sa uskutočnil v našom susednom Poľsku, odohral tento futbalista so zdravotnými problémami. Keď sa tak EURO skončilo a Gerard sa upísal Barcelone, takmer okamžite jeho kroky putovali ku centru Ciutat Esportiva, kde sa nechal zveriť do opatery klubových lekárov.

Jeho problémy s kolenom a priťahovačom, ktoré ho trápia už dlhšie, nie sú nijako vážne, no v praxi pre Deulofea znamenajú stratu možnosti ukázať sa novému manažérovi Ernestovi Valverdemu na turné po Spojených štátoch amerických. Odchovanec Blaugranas je ale na druhej strane pripravený svoje kvality dokázať po návrate mužstva, keď by sme ho mali naplno v akcii vidieť už v dueli o Gamperovu trofej.

Následne sa tak začne nová etapa Gerardovej kariéry, keď dostane svoju druhú príležitosť v prvom tíme. Luis Enrique si ho však príliš neobľúbil, uvidíme teda, ako to bude vyzerať pod Txingurrim.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

katalanec

6
2017-07-20 11:59:02

Teším sa na neho, chlapec v AC Miláne vyspel, všetci čo píšete že je blbosť že sme ho kúpili späť tak asi neviete moc o futbalovom marketingu, zobrali sme ho za 12 milionov čo je v tejto dobe veľmi veľmi málo, keď dostane príležitosť a verím že dostane tak bude dobrý 4 útočník :-)

abstinent

4
2017-07-20 14:52:02

opravujem,dobry 5.utocnik.4.utocnik je paco

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.