Súčasný tréner Manchestru United José Mourinho analyzoval svoju rivalitu s Pepom Guardiolom, ktorého v mestskom derby v rámci predsezónnej prípravy v Houstune dokázal poraziť 2-0.

José Mourinho, ktorý v piatok dokázal doviesť v manchesterskom derby svoje United ku víťazstvu nad City, ktoré koučuje Pep Guardiola, v Houstune vyhlásil, že FC Barcelona bola počas jeho etapy na Santiago Bernabéu lepšia ako Real Madrid. Portugalčan prišiel so zaujímavou víziou.

"Neprekvapilo ma to, bolo to prekvapenie pre tých, ktorí od nás očakávali rivalitu. Neustále vravím to isté, pracovali sme spolu tri roky, počas tohto obdobia sme zdieľali jednu šatňu. Usmievali sme sa po víťazstvách a plakali sme po prehrách. Bránili sme záujmy toho istého klubu a počas týchto rokov sme mali výborný vzťah," spomínal Mou na etapu, keď pôsobil v manažérskom tíme Louisa van Gaala, kým Pep Guardiola za Barcu aktívne hrával.

"On sa stal neskôr trénerom Barcelony a ja som bol manažérom Realu Madrid. Bol to špecifický okamih pre oba kluby, kým jeden z nich bol na európskom výslní, ten druhý sa aj napriek tomu, že bol gigant, topil v problémoch. Prišiel tak boj, v krajine ako Španielsko, boj medzi dvomi klubmi," vravel v dlhom monológu portugalský kormidelník Červených diablov.

"Keď ale prišiel Pep do Anglicka, bol som presvedčený o tom, že pre štýl anglickej súťaže neuvidíme tradičnú rivalitu medzi United a City či Pepom a Mourinhom, bol som si tým istý. Mnohých sme tým však asi sklamali," dodal.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Danny

5
2017-07-22 11:31:42

Mimo temy ale nevie niekto kde sa da zistit statistika ako enrique s barcou hral proti tymom ako real madrid,atletico,sevilla ? Za cele 3 roky vsetky zapasy ci v lige alebo v lm

fantomas

3
2017-07-22 12:27:20

https://www.transfermarkt.com/... Tu máš zápasy od 1929 až po dnes. :) (hore si samozrejme môžeš vybrať sezónu po sezóne)

Marek3

5
2017-07-22 11:52:22

Na tejto stránke choď na featury a tam je kalendár :)

Danny

3
2017-07-22 12:11:26

Dakujem :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.