Na nočnej tlačovej konferencii sa okrem stredného obrancu Gerarda Piquého objavil i jeho spoluhráč a ďalší stopér prvého tímu FC Barcelona Javier Mascherano. Argentínčan, podobne ako španielsky reprezentant, hovoril o situácii svojho spoluhráča Neymara veľmi diplomaticky. Toto sú najdôležitejšie frázy z Mascheho tlačovky.

Neymar

"Bude to jeho osobné rozhodnutie. Do úvahy zoberie kopu vecí, ktoré sa mu preháňajú hlavou, a napokon sa rozhodne pre seba najlepším spôsobom. Geriho slová sú túžbou celého tímu. Je pre nás neuveriteľne dôležitý. Má v šatni výraznú osobnosť, všetci si prajeme, aby ostal. Či s ním hovoril Leo? Všetci sme sa s ním trochu rozprávali, to, aby ostal, je naším kolektívnym zámerom."

Predsezónna príprava

"Teší ma, že som zdravý a môžem bojovať o svoje príležitosti. Byť v dobrej zdravotnej kondícii, aby ste mohli získavať minúty, je kľúčové pre každého. Čo sa týka zápasov, samozrejme, proti tak silným tímom nie je hrať normálne, no pomáha nám to urýchliť proces prípravy. Nie však len po fyzickej stránke, ale i po tej mentálnej. Do formy sa treba dostať tak rýchlo, ako to len bude možné."

Valverde

"Pokiaľ sa rozprávame o tréningu a myšlienkach, ktoré u nás presadzuje, nič sa nezmenilo: chceme byť agresívnym družstvom, snažíme sa byť aktívnejší, budeme vysoko napádať, hrať vo vysokom tempe, mať lepšie držanie lopty... Niečo podobné sme videli už v Athletic, no teraz má k dispozícii hráčov ešte viac schopných rozhodovať priebeh stretnutí. V niektorých situáciách sa teda bude správať trochu inak. Ale áno, Valverdeho idey sú nesmierne podobné tým, ktoré presadzoval v Athletic."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es, mundodeportivo.com

Marian

6
2017-07-26 12:23:07

Neymara tlačí k prestupu jeho otec, brazílski krajania v drese PSG vrátane Daniho Alvesa, jeho príbuzní a kamaráti a šejk. Samozrejme ho lákajú aj omnoho vyššie príjmy v ropnom klube a možno aj možnosť vystúpiť z kráľovho tieňa a zabojovať o Zlatú loptu, lebo v inom klube stúpne jeho šanca byť no.1
Udržať v Barce sa ho snažia spoluhráči, Bartomeu a spol.a túžba po trofejach.
Rozhodne to, či chce byť no.1 v ankete, ktorá už nemá hodnotu, akú mala prv alebo či chce získavať trofeje s Barcou a ešte peniaze...

abstinent

13
2017-07-26 12:30:44

pokial ney odide,urobi chybu.s PSG nema sancu vyhrat LM.

BenjaminN

7
2017-07-26 13:06:17

Pokud Neymar odejde, měl by si uvědomit, že nebude moc s PSG vyhrávat LM a tím pádem ani Zlatou kopačku..

Pokud já vím, tak zlatá kopačka je určena podle výher trofejí..

Měl by si uvědomit, že pokud odejde do PSG nebude písat historii, jako v Barce např historic comeback 6-1, to nezažije v PSG... V barce bude moc vyhrávat treble a být součástí nejelpšího utoku historie fotbalu.. Prsotě v barce může přepisovat Historii fotbalu, to se nedá říc u PSG..

Marian

0
2017-07-26 19:49:25

Myslíš Zlatú loptu.
Zlatá kopačka je za najviac vstrelených gólov v sezóne...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.