Zdalo sa, že všetko je dohodnuté. Správy nemohli byť pozitívnejšie, jeho agent sa vrátil z Barcelony so skvelými novinkami: prestup ku blaugranas je po odmietnutí Paris Saint-Germain prakticky spečatený. Potom sa to však v zlomku sekundy zmenilo. Katalánci od dohody v poslednej chvíli vycúvali. Toto je letný príbeh Jeana Michaela Seriho.

Pocity po tom, čo sa z neho stal takmer hráč Barcelony, no dohoda zlyhala

"Cítim sa zle, som nesmierne sklamaný. Nebudem klamať, dotklo sa ma to. Futbal pre mňa znamenal vždy oslavu, radosť. Tento týždeň som však s Nice nehral, pretože svoju hlavu na futbal nastavenú nemám. Môj sen odísť do Barcy sa rozplynul, a to je pre mňa príšerné."

Čo presne sa stalo

"Rokovania zlyhali z dôvodu rokovaní medzi obomi klubmi, ktoré boli zlé už predtým, no postupne sa ešte zhoršili. Podľa toho, čo sa mi podarilo zistiť, rozhodla ekonomická stránka veci. Osobne som sa od spomínaných rokovaní snažil izolovať, pretože ma čakal náročný a dôležitý duel proti Neapolu, ale zabudnúť na to, že Barca sa snaží skompletizovať váš prestup, je nemožné. Nevyhováram sa, uvádzam len môj psychický stav pred stretnutím predkola Ligy majstrov. Som hráč, ktorý sa snaží diktovať tempo hry, dávať pokyny ostatným, napádať, no nemohol som to robiť na sto percent. Usiloval som sa o to, no nebolo to možné."

Stretnutie so zástupcami Barcelony

"Po zápase s Neapolom som sa asi hodinu rozprával so zástupcami Barcy a o tom, že by niečo mohlo zlyhať, som nepočul ani slovo. Domov som odišiel spokojný, aby som sa tú správu dozvedel deň nato. Keď som videl, že rokovania zlyhali z dôvodu pre mňa nepochopiteľnej veci, bol som otrasený. Putoval som do kancelárií Nice, aby som požiadal o vysvetlenie. Potom som explodoval. Ubezpečoval som ich, že všetko je dohodnuté. Zástupcova klubu mi však nepovedali ani slovo, dokonca sa mi nepozreli ani do očí. Bolo mi jasné, že niečo sa muselo stať: sľúbili mi jednu vec, no svoj sľub nedodržali, keď si za mňa pýtali viac peňazí."

Je prestup do Katalánska definitívne zavhrnutý?

"Chcem byť optimistom a verím tomu, že tu nejaká šanca stále je. Verím tomu, že sa oba kluby spolu stretnú a pokojne dôjdu k rozumnej dohode. Nehovoríme o hocijakom klube, do ktorého by ste išli pre peniaze. Získať ma chce viacero európskych veľkoklubov, vrátane Juventusu, PSG, Arsenalu, Dortmundu či Liverpoolu. Rím za mňa napríklad uskutočnil ponúk hneď viacero. S Monchim som hovoril veľakrát, no transfer sa neuskutočnil zase raz z dôvodu financií. Monchiho riaditelia Nice svojím prístupom unavili! Rím mohol byť dobrým variantom, ani zďaleka však nie tak dobrým ako Barca."

Budúcnosť

"Budem čakať a všetko zverím do rúk Božích. Rovnako ako milióny ďalších som fanúšikom Barcy a tento klub mám navždy vo svojom srdci, a to aj keď to, čo sa stalo, mi spôsobilo veľa smútku."

Zdroj: md
Foto: md

Marek3

top komentár
55
2017-08-28 09:28:02

Tohto hráča musíme mať!!! Či už toto transferové obdobie alebo budúce. Z jeho slov je jasné že tento klub miluje. A Barca potrebuje takýchto hráčov potrebuje!!!

abstinent

-26
2017-08-28 09:32:12

videl si jeho vykony proti neapolu?

kopanakope

10
2017-08-28 09:35:50

urcite nevidel, on hodnoti hraca podla toho ci ma rad klub alebo nie, to by sme tak mohli ist hrat do barcy potom vsetci, Seriho som videl hrat viac krat, nikdy ma nejak specialne neocaril

naqiria

7
2017-08-28 09:32:40

ok, je to pekne ze miluje barcelonu. ale ma nato aby tu hral? ci je to dalsi priemerak?

geniusko

14
2017-08-28 09:33:10

Aj ja tento klub milujem, takže aj mňa potrebujú? Ozaj nekupujme už hocikoho, kto sa vyjadrí, že Barcelona je jeho sen..

Teo07

-4
2017-08-28 10:04:24

Dúfam, že ani náhodou! Aj Braňo Mojsej miluje Barcelonu.

Marek3

5
2017-08-28 10:51:48

No videl som ho už hrať a mne sa celkom páčil. Samozrejme že inak by som nepridal ten koment hore. Náš tím potrebuje mladých a talentovaných hráčov a podľa mňa by sa chytil.

LRDK

8
2017-08-28 12:33:07

Chudák chalan, keď s ním takto vy**bali. Kto vie aký podiel mal na tomto prestupovom neúspechu PSG.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.