FC Barcelona dúfa, že sa jej počas nasledujúceho týždňa podarí skompletizovať odchod Ardu Turana, ktorý by putovať mohol do Galatasaraya alebo iného tureckého družstva. Kľúčové je uvedomiť si, že v rodnej krajine stredopoliara sa prestupový trh uzatvorí až ôsmeho septembra o dvadsiatej tretej hodine.

Ardovi Turanovi príliš pôsobenie na Camp Nou nevychádza. Tento sympatický záložník by ale odísť mohol tam, kde sa z neho stala hviezda futbalového sveta, naspäť do svojho rodného Turecka. V Galatasarayi Istanbul pôsobil rodák z hlavného mesta krajiny v rokoch 2006 až 2011 a teraz sa naskytá príležitosť na návrat.

Rokovania medzi Azulgranas a Levmi avšak pravdepodne budú prebiehať skôr v rovine hosťovania ako trvalého transferu, Turan má totiž kontrakt platný do roku 2020 a vysoký plat, o ktorý by prišiel len veľmi nerád. V Galatasarayi by mohol paradoxne zarábať ešte viac, no za transfer by si musel zaplatiť on sám. Najpravdepodobnejšia je teda aktuálne možnosť Ardovho hosťovania s možnosťou odísť za rozumnú cenu v lete 2018.

Galatasaray, štvrtý celok uplynulej sezóny najvyššej tureckej ligy, bude tento rok v pohárovej Európe chýbať. Dôvodom je vypadnutie z barážového dvojzápasu o postup do Európskej ligy, v ktorom podľahol švédskemu Östersunds FK.

Zdroj: md
Foto: archív

abstinent

-8
2017-09-03 09:09:17

Tento sympatický záložník...-toto ma dostalo.mne nieje ziadny hrac ktory sa prechadza po ihrisku sympaticky.

patrik12

5
2017-09-03 09:57:23

mozno je autorovi clanku sympaticky tym ako hodil po rozhodcovi kopacku

daniel19

16
2017-09-03 10:59:36

Pre Ardu by bolo z jeho pohladu lepšie keby odide, aspoň si viac zahra, inac je to dobry futbalista

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.