Sergio Aguero je názoru, že Manchester City si prestup Lionela Messiho môže dovoliť. Útočník The Citizens by svojho krajana na Etiham Stadium privítal s otvorenou náručou, ale jedným dychom dodáva, že by sa jednalo o komplikovaný transfer.

Messi má s Barcelonou kontrakt platný len do júna 2018 a v prípade ak do konca kalendárneho roka s klubom zmluvu nepredĺži, od januára bude môcť rokovať s ďalšími klubmi. V lete 2018 by bol voľným hráčom, čo znamená, že z Camp Nou by mohol odísť zadarmo. Predstavitelia klubu síce tvrdia, že predĺženie zmluvy miesto hráča podpísal jeho otec, no na Messiho podpis sa stále čaká. Aguero tak k možnému príchodu Lea do City uviedol:

"Peniaze v tomto smere nie sú problém, no myslím si, že Messi podobne ako Ronaldo, sú hráčmi, ktorí sú symbolom svojho klubu a pre nich bude ťažké odísť. Veľmi rád by som Messiho mal svojom tíme, ale zdá sa, že je to dosť komplikované."

Leo má v súčasnosti už 30 rokov, ale bez pochyby je stále na vrchole svojej výkonnosti a zdá sa, že v najbližšom období nás zmena nečaká. V tejto sezóne len v 11 zápasoch za Barcelonu dokázal nastrieľať 14 gólov a na ďalšie 3 prihral.

zdroj: bleacherreport.com
foto: bleacherreport.com

mikin88

-4
2017-10-12 14:24:03

Messi je opravdu spolu se Suarézem nejlepší střelec v kvalifikacích na MS?

Radovan

27
2017-10-12 14:53:55

Myslim ze su len najlepsi strelci v historii juhoamerickej kvalifikacie

mikin88

2
2017-10-13 09:01:19

Díky. Snažil jsem se najít nějaké údaje, tabulku či něco, ale na nic jsem nenarazil...
PS: nechápu myšlenkové pochody těch, kteří mi na upřesňující otázku k informaci z článku dají - hodnocení komentáře

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.