Vyzerá to tak, že barcelonské Béčko konečne našlo svojho vytúženého strelca, ktorý im minulý rok tak žalostne chýbal. Po minulosezónnom trápení sa v koncovke si klub vyhliadol mladého Josého Arnaíza z Valladolidu, ktorý odľahčil peňaženku Kataláncov o 3.4 milióna eur. Tím pod vedením Gerarda Lopéza však investované financie vôbec neľutuje.

Arnaíz bol Barcelone doporučený Reném Ramosom, teda kuriózne bratom kapitána Realu Madrid. Celý transfer sa upiekol veľmi rýchlo a kvôli Barcelone bol mladík ochotný odmietnuť tímy z Talianska aj La Ligy. Za úlohu mal priniesť do tímu strelca, ktorý by emuloval Jonathana Soriana, alebo Nolita. Po góle proti Lorce, ktorý prirovnávajú k 'messiovskému' gólu, o tom už nikto nepochybuje.

Sen o prvom tíme

Arnaíz začal svoju prvú sezónu v Katalánsku naozaj vo veľkom štýle. Napriek tomu však vie, že jeho miesto je zatiaľ na Mini Estadi, keďže Barcelona má na lavičke ešte Paca Alcácera, ktorý robí náhradníka hviezdnemu Luisovi Suárezovi. "Zatiaľ nerozmýšľam o prvom tíme, viem totiž, že sa najprv musím presadiť v rezerve," povedal José na margo šance v prvom tíme blaugranas.

Očakáva sa však, že mladík dostane šancu v Copa del Rey, kde silných Kataláncov vyzve húževnatá Murcia.

zdroj: sport-english.com
foto: valladolid

Roni957

24
2017-10-16 13:39:56

Paco nanešťastie nerobi ani toho nahradnika....

BarcaFan4502

11
2017-10-16 16:24:03

pritom by mohol kludne hravat,ved luisitova forma nebola nic moc.

benste

-2
2017-10-17 21:12:39

kurzové sázení, velmi spolehlivé http://vintose.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.