Zápas proti Olympiakosu klope na dvere a na dnešnú tlačovú konferenciu pred 3. kolom skupinovej fázy Ligy Majstrov z hráčov absolvoval Paulinho.

Čo pre teba znamená hrávať v Lige Majstrov

"Hrať v tejto súťaži je pre mňa veľkou satisfakciou. Doteraz som nemal šancu na to, aby som v Lige Majstrov hrával, no teraz sa to zmenilo. Musím to naplno využiť. V živote sa taká šanca už neukáže. Chcem využiť šancu, ktorú som dostal od trénera, pretože hra v Lige Majstrov sa od iných súťaží líši."

Na akej pozícii sa cítiš najlepšie?

"Vždy som bol záložník a tiež v reprezentácii Brazílie, kde hráme na troch záložníkov. Tréneri mi v oboch tímoch doprajú voľnosť, mám šancu asistovať a strieľať góly. Je to moja najlepšia prednosť. Chcem hrať čo najlepšie a pomáhať spoluhráčom."

Vzťah s Messim

"Už samotná hra s ním je výnimočná, vždy som ho obdivoval a teraz mám to šťastie, že s ním môžem hrať. Vieme, aký je to dobrý hráč. Prijal ma fantasticky. Je veľmi milý, správa sa ku mne priateľsky, iní hráči tiež."

Vklad do hry Blaugranas

"Počas zápasu chcem zo seba vydať čo najviac fyzickej sily. Túžim po vytváraní situácií, ktoré nám uľahčia rozhodnúť o výsledku stretnutia. Vo futbale neexistujú dané situácie. Ide o to, aby ste sa cítili dobre a dali zo seba všetko. Chceme odohrať čo najlepšiu sezónu."

Messi VS Neymar

"Ide o dvoch rôznych hráčov. Keď hrám s Messim, najlepším hráčom na svete, veľa toho urobiť nemusím. Je neuveriteľná radosť hrať s ním aj so zvyškom spoluhráčov. Messi a Neymar majú rôzne prednosti. Najviac sa líšia technikou a spôsobom zakončenia akcií. Ťažko je uviesť jeden rozdiel, pretože obaja sú tak dobrí hráči, že sa im snažím jedine pomôcť. Najlepší na svete je Messi a ja mu musím pomôcť v dosahovaní vytýčených cieľov. O 3-4 roky môže byť najlepší na svete práve Neymar."

zdroj: fcbarca.com
foto: sport.es fcbarca.com

galibier

top komentár
44
2017-10-17 19:35:01

dufam ze zajtra v zaklade a odpocinie si Rakitic.

Vendeta

20
2017-10-17 19:49:59

Rakitic si nemusi odpocinut on by mal zacat na sebe makat lebo premna je to velke sklamanie posledne dve sezony

BarcaFan4502

5
2017-10-17 19:54:46

pokial sa nic nezmeni a rakitic bude podavat otrasne vykony tak vedeniu nezostane nic ine iba ho predat

benste

-14
2017-10-17 21:09:51

kurzové sázení, velmi spolehlivé http://vintose.blogspot.cz

Fazy

7
2017-10-18 06:34:24

Dnes by mal nastúpiť od začiatku v základe a Gomes by mal sedieť na tribúne. Nechápem načo ho Valverde zasa nominoval po výkone v zápase proti Atlétom. Bol trápny a najslabší na trávniku. Takého hráča nám je na dve veci na hovno a na p...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.