Hľadanie vhodných hráčov pre takú inštitúciu, akou je FC Barcelona, nikdy nekončí. Prioritou pre nasledujúce prestupové obdobie je trocha oklieštiť počet hráčov v prvom tíme, no pri tom aj nájsť nových, ktorí by dokonale zapasovali do filozofie klubu.

Valverde už dal Robertovi svoje podnety k tomu, aké má tím slabiny a ktoré posty potrebuje posilniť. Najprv sa však klub musí zbaviť hráčov, ktorí sú nadbytoční, a potom sa pustiť do nákupov. Ani jeden z týchto elementov nemôže byť riešený zbrklo.

Riaditeľstvo využilo šancu počas poslednej reprezentačnej prestávky, aby dokázalo zanalyzovať situáciu v tíme a k dielu pridal svoj rukopis aj Valverde, ktorý informoval kompetentných o tom, čo tím práve potrebuje. Spomínala sa najmä posila na krídlo a kvalitný stopér a taktiež sa jednalo o hráčoch, ktorí už nemajú v tíme miesto.

Od tohto momentu sa musí podpisová komisia postarať o to, aby boli potenciálne prestupové ciele informované o záujme klubu. Niekoľko kontaktov však prebehlo a je medzi nimi aj pár zaujímavých mien. Plánom na november je zvolať druhé stretnutie, na ktorom sa odsúhlasí, po akých hráčoch klub v najsledujúcom prestupovom období pôjde.

Je známe, že Barca má teraz veľkú finančnú silu a môže si dovoliť podpísať 1-2 veľké mená. Myšlienkou však ostáva, že klub má hráčov podpísať, no veľmi nepreplatiť. Hráči zrelí na odchod sú momentálne Arda Turan, z ktorého by chcel klub vyťažiť aspoň 20 miliónov eur, Paco Alcácer, ktorý by mohol odísť na hosťovanie, alebo za ponuku vo výške 24 miliónov eur, a Rafinha, ktorý pre pretrvávajúce problémy s kolenom príliš nehráva a klub očakáva ponuky od potenciálnych záujemcov.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com

loptajegulata

25
2017-10-21 11:53:40

treba sa posnažiť čo najviac hráčov predať, až príliš veľa klubov má momentálne lepšiu lavičku ako my

BarcaFan4502

12
2017-10-21 13:11:18

gomes,,turan,vermaelen,mozno rafinha.

loptajegulata

7
2017-10-21 13:13:39

nebudem prekvapený ak aj mascherano odíde v lete, vlastne možno aj iniesta už... letí ten čas

2015treble

4
2017-10-21 13:24:24

Podľa mňa Mascherano na 90% odíde v lete a pôjde asi do MLS ako to aj on rozprával v jednom rozhovore,Pique je problémový stopér,politika,konflikty to ukazuje na jeho hru,kde ide najviac akcí cez neho,preto prioritou č.1 je kvalitný stopér aj za väčšie peniaze,no a potom sa uvidí na krídlo lebo Suarez strašne trpí,keď hrá na strane s Albom,no a predať hráčov Turan,Vermaleen,Gomes

singo1

5
2017-10-21 14:16:39

Ale tu bude zase článkov koho chce Barca aj ten y mohol aj ten auz len pár hodín a ide coutinho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.