Vo včerajšom zápase najvyššej španielskej futbalovej súťaže sa podarilo lídrovi La Ligy poraziť posledný celok aktuálnej tabuľky 2-0. O stretnutí medzi FC Barcelona a Málagou CF hovorili v mixzóne dvaja z kapitánov blaugranas, Andrés Iniesta a Sergio Busquets.

Barcelončania strelili prvý gól po kontroverznej akcii Digneho, ktorý posielal Deulofeovi center spoza ihriska, čo teda v praxi znamená, že platiť nemal. "Rozumiem, že Málaga môže byť po takejto situácii nespokojná," komentoval stredopoliar Barcy Andrés Iniesta.

Rodák z Fuentealbille komentoval i priebeh duelu. "Bol to zápas, u ktorého sme si boli vedomí jeho náročnosti. Dobre vieme, že Málaga nám v minulosti spôsobovala nemalé problémy, toto víťazstvo je teda pre nás nesmierne dôležité," tvrdil Iniesta.

"V stretnutiach sa nám niekedy darí viac a niekedy menej, no dôležité je, že vyhrávame a pokračujeme v tom. Pocity sú skvelé a teraz musíme nasledovať líniu zlepšovania sa," dodal.

O dueli následne hovoril i ďalší dôležitý Valverdeho zverenec, defenzívny záložník Sergio Busquets. "Bol to deň, keď sme mohli buď vyhrať, alebo vyhrať, inú možnosť sme nemali. Raný gól nám doprial na svoje kopačky želaný pokoj," vravel pre Barcu TV.

"V prvom polčase sme trochu trpeli, mali príležitosti a mohli skórovať, no po zmene strán sa ich intenzita stlmila," dodal Busquets, ktorý trávnik opustil v sedemdesiatej piatej minúte, aby ho nahradil Paulinho.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Dr-QQ

0
2017-10-22 20:06:52

Práve naopak, v druhom polčase mali oveľa viac príležitostí na skórovanie, ale vďaka ter Stegenovi, či šťastiu im tam nič nespadlo.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.