Kolumbijčanova budúcnosť začína trápiť už nielen jeho samotného, ale aj jeho okolie. Neozhodnosť Barcelony stopéra znepokojuje, keďže on sám nevie, kde bude od januára hrať. Je tak logické, že odmieta ďalej čakať na postoj Kataláncov a berie svoju situáciu do vlastných rúk.

Barcelona sa už prednedávnom rozhodla, že uplatí opciu na mladého stopéra Palmeirasu, no stále nie je presvedčená, či mladík príde už v januári, alebo až v lete. Blaugranas sa totiž obávajú, ako dlho mu bude trvať adaptácia na európsky futbal, no a to nahnevalo Jaira Minu, strýka a zároveň agenta Yerriho.

"Nemôžu už ďalej pochybovať. Ak chcú Yerriho, všetko je fajn. Ak nie, tak žiadny problém, je tu záujem aj z iných klubov. Pep Segura by sa mal rozhodnúť! Už žijeme v neistote rok a pol. Určite to však vyriešime, ak ho nechcú, pôjde inam."

A čo sa tomuto postoju dá vyčítať? Barcelona zaplatila za obrancu 9 miliónov eur a na Camp Nou by mal doraziť po svetovom šampionáte v Rusku. Momentálne už ale trénuje normálne po tom, čo sa zotavoval zo zlomeniny palca na ľavej nohe.

zdroj: sport-english.com
foto: fedenazurra, twitter

emiliano

top komentár
41
2017-10-25 13:07:15

Konečne stopér s potrebnou výškou - 195 cm. Aj rýchlostne nevyzerá zle, má potrebnú agresivitu. Masch bude končiť, Vermelena nerátam, Marlon je na hosťovaní, takže máme len dvoch plnohodnotných stopérov - Pique, Umtiti

patrik12

top komentár
40
2017-10-25 14:18:24

Segura spolu so sportovym vedenim uz toho dojebali tolko ze by som sa vobec nedivil ak by Mina nakoniec k nam neprisiel ale hviezdil by v inom europskom time.

BarcaFan4502

8
2017-10-25 17:35:56

nezabudaj na fernandeza ktory toho skurvil mnoho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.