Už v utorok večer nás čaká prvá odveta v skupinovej fáze Ligy Majstrov, keď bude mužstvo Ernesta Valverdeho hostiť domáci Olympiakos, takže pôjde opäť o špeciálny zápas pre 'Txingurriho', ktorý sa vracia do známeho prostredia. V prvom zápase sa zrodila výhra Kataláncov v pomere 3:1, no zápas sa vyvíjal pomaly a Gráci ukázali, že dokážu byť plnohodnotný súper.

Zápas s Olympiakosom určite netreba brať na ľahkú báhu. Mužstvo vedené trénerom Lemonisom v prvom zápase vzdorovalo zo všetkých síl a miestami bolo viac ako vyrovnaným súperom. Skóre otvoril vlastným gólom hosťujúci Nikolaou, pričom sa k víťazstvu Barcelony podpísali aj Messi a Lucas Digne. Barcelona ale čistý štít neudržala a v 90. minúte Nikolaou odčinil svoje zaváhanie, keď zmaril nádeje Kataláncov na ďalší čistý štít.


Olympiakos

Grácke mužstvo prežíva v poslednom čase značne kolísavú formu. Po zápase s Barcelonou dokázalo vyhrať v lige nad PAOKom v pomere 1:0, potom triumfovalo aj v gréckom pohári, kde nedali šancu Acharnaikosu, no v poslednom ligovom kole si vylámali zuby na húževnatom Panathinaikose. Suma sumárum, v lige sú zatiaľ na nelichotivej 4. priečke s bilanciou 4-2-3 a ak chcú pomýšľať na titul, budú musieť veľmi zabrať.

Čo sa týka zranení, mimo je stále Ben El Fardou a otázny je aj štart Hrvoje Milica. Mimo týchto zranení však grécky kouč disponuje celým kádrom, ktorý sa bude chcieť na domácej pôde isto iste vytiahnuť.

Predpokladaná zostava: Proto - Elabdellaoiu, Cisse, Engels, Koutris - Romao, Odjidja-Ofoe - Pardo, Fourtounis, Androutsos - Emenike

FC Barcelona

Katalánci naopak prežívajú najlepší vstup do sezónu a pohodlne kraľujú tabuľke španielskej Primera Divsión. Od zápasu s Olympiakosom už premohli Málagu v pomere 2:0, zničili treťoligovú Murciu 3:0 a z Baskicka si taktiež vezú tri body po víťazstve nad domácim Bilbaom 2:0. S bilanciou 9-1-0 teda neohrozene sedia na prvej priečke tabuľky s náskokom piatich bodov.

V zápase určite neuvidíme Ousmane Dembélého, ktorý sa stále zotavuje zo zranenia proti Getafe, Andrésa Iniestu, ktorý bude pauzovať ešte asi dva zápasy, Rafinhu, ktorý je mimo dlhodobo, Ardu Turana a Aleixa Vidala, ktorí si ešte stále nedoliečili drobné zranenia. Otázny je štart Mascherana, ktorý je stále chorý a Gerarda Piquého, ktorý si odpykáva trest z prvého zápasu, kde dostal úplne nezmyselnú červenú kartu.

Predpokladaná zostava: ter Stegen - Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba - Busquets, Denis, Paulinho - Deulofeu, Messi, Suárez

Skupina D OZ V R P G B
FC Barcelona 3 3 0 0 7:1 9
Juventus Turín 3 2 0 1 4:4 6
Sporting Lisabon 3 1 0 2 4:5 3
Olympiakos 3 0 0 3 3:8 0

Info pre tipérov

zdroj: flashscore

Rasto

2
2017-10-30 23:50:24

Otázny je štart Piquého? Veď ten má z trest, tak aký otázny?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.