'Txingurri' sa tentokrát postavil pred novinárov, aby im poskytol svoj názor na zápas proti Leganés. Katalánci idú do zápasu v slušnej forme a ďalší zápas budem testom toho, ako tím funguje po reprezentačnej prestávke.

Zápas: "Pre nás je najdôležitejší zápas hraný v Madride ten náš. Budeme hrať svoju najlepšiu hru aj keď vieme, aký ťažký týždeň nás čaká."

Suárez a Denis: "Suárez sa cíti veľmi dobre. Robil pár špeciálnych cvičení kvôli prevencii a zotaveniu. Trénoval normálne a je pripravený na zápas. Denis je stále hráčom tímu a prináša do mužstva poriadnu dávku súťaživosti. Trénuje dobre a sme radi, že ho máme, no nemôžme postaviť všetkých."

Griezmann: "Je to skvelý hráč a Barca je vždy spájaná len so skvelými hráčmi. Ja som ale spokojný s tými, čo mám. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť."

Problémy v obrane: "Ak mám byť úprimný, zostava, ktorá má štyroch skvelých stopérov, je výborne pokrytá. Navyše sú tu aj hráči B-tímu. Ak nás postihne nejaké smolné obdobie, určite ho hravo prekonáme. To je dôvod, prečo sme tu."

Leganés: "Vždy sme v pozore, keď sa jedná o zápas, akým je tento. V poslednej sezóne sme práve v takýchto zápasoch strácali body. Možno hranie proti Leganés nemá takú prestíž, ako zápas proti Atléticu, no opäť sme si prišli po tri body. Sú to náročné stretnutia, musíme oceniť silu súpera."

Videorozhodca: "VAR pomôže robiť rozhodnutia viac férovo, no diskusie budú určite pokračovať. Je to dobrý nápad, no chvíľu potrvá, kým sa adaptujeme."

Piqué a Umtiti sú v kartovom ohrození, keďže majú obaja na svojom konte štyri žlté karty: "Nechcem špekuľovať o kartovej situácii a dôležitosti nadchádzajúceho zápasu. V každom zápase hráme o všetky tri body."

zdroj&foto: vivabarca, indianexpress

Mirakva

24
2017-11-17 17:58:08

Dúfam že výhrame a Real zakopne

roman6

5
2017-11-17 18:36:46

najlepsie by bolo keby barca vyhra a real atletico remiza viem ze atletico je dost vzadu ale horsia situacia v klube moze prichodu griezmana len pomoc a mat 10 bodov naskok na real by sme brali

s1ck

9
2017-11-17 18:42:01

tieto tlačovky..aj tak na každej tlačovke sa nič nedozvieme a každa tlačovka ma rovnake vyhlasenia :D všetko diplomaticke odpovede

ForzeVilla

11
2017-11-17 19:09:36

Tak ono je to ťažké poskytnúť nejaký pohľad na každý zápas, keďže zápasov je strašne veľa, každý je iný a nemôžeš zas žiadnu taktiku na súpera samozrejme prezradiť. Valverde je v tomto génius na rozdiel od Enriqueho, ktorý prišiel na tlačovkách o dosť síl a taktiež nervov. Nezabudni, médiá sú hyeny a stačí jedna veta, ktorej sa chytia a urobia z nej senzáciu na úkor klubu ;-)

abstinent

3
2017-11-17 22:10:52

ernest nemoze povedat na rovinu co si mysli lebo by to pretriasali media

s1ck

0
2017-11-18 11:10:44

to je jasne, ja vas chapem, ja som sa len pousmial že tie media stale čakaju čo by mohli nejako prekrutiť alebo volačo ale v podstate aj tak na každej tlačovke je to iste :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.