David Villa, bývalý hráč ako Barcelony, tak Valencie, ubezpečil, že si v nedeľu určite nenechá ujsť vzájomný zápas oboch mužstiev. Skúsený útočník momentálne hrá za New York City, s ktorým nedávno ukončil vskutku úspešný rok a už sa nevie dočkať svojej štvrtej sezóny v MLS.

Vo včerajšom rozhovore analyzoval 35-ročný Španiel nadchádzajúci súboj dvoch najlepších mužstiev La Ligy, o ktorom nepochybuje, že to bude pre diváka atraktívne predstavenie. "Vidím dva najlepšie tímu v Španielsku, ktoré stoja proti sebe. Bude to jeden z najlepších zápasov, aké môžeme vidieť. Obaja majú zo seba navzájom strach, čo robí toto stretnutie skvelým. Výhodou Valencie je domáci štadión, pretože sám viem, akú atmosféru dokážu vytvoriť fanúšikovia na Mestalli," hovorí.

Pre Valenciu by kľúčom k úspechu mohlo byť zastavenie Lea Messiho. "Messi je vo veľkolepej forme a ak chcete zastaviť Barcelonu, mali by ste sa zamerať predovšetkým na neho. Jednoduché je to povedať, no ťažšie sa to robí. Valenciu čaká náročná úloha."

El Guaje verí, že dobrá forma Valencie nie je žiadnou náhodou. "Dúfam, že si túto formu udržia a budú bojovať až do úplného konca," dodal.

zdroj: marca.com

video: youtube.com

Invencible

top komentár
61
2017-11-23 20:45:13

Nech bojujú až do konca ale o druhé miesto s Realom a Atletikom ...

singo1

21
2017-11-23 21:58:39

AMEN

pepo46

0
2017-11-24 11:02:38

Slyšeli jse slovo Boží...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.