Dnešný súboj gigantov nepriniesol žiadneho víťaza, iba nudné prihrávanie si v strede poľa okorenené o pár ofenzívnych prienikov z oboch strán. Oba celky však môžu byť spokojné, keďže Barcelona sa už kvalifikovala do ďalšej časti súťaže, pričom Juventus udržal 1-bodový náskok pred Sportingom.

Zápas nepriniesol žiadne góly, srbský arbiter Milorad Mažić ukončil stretnutie za stavu 0:0. Zápas teda nepriniesol to, čo od neho fanúšikovia očakávali a v niektorých momentoch sa hlavy culés už brali ku spánku. Dosť však už predčasných analýz, poďme na to.

Červená: NUDA

Zápas nám určite neposkytol to, čo sme od neho očakávali. Po celý čas to vyzeralo, že oba tímy sú s priebehom spokojné a najistejším riešením bude pre oboch remíza. Barcelona hrala síce prvý polčas bez Messiho, no ten v druhej polovici viac oddychoval, ako hral, aj keď sa mu podarilo zaujať niekoľkými finálnymi prihrávkami. Na druhej strane zas exceloval Paulo Dybala, ktorý bol asi najvýraznejším mužom domácich a bol pri každom ohrození brankára Barcelony. Blízko k vytúženému gólu bol však v posledných minútach zápasu, no jeho presnú strelu do ľavého dolného rohu brilantne vytlačil ter Stegen.

Oranžová: Suárez

Luis je v poslednom období nevýrazný, nemastný-neslaný, pričom ochota a hlad po futbale sú uňho viditeľné. Či už je to v taktike, alebo v aktuálnej forme, Luisito sa vpredu trápi, odovzdáva zbytočne lopty súperovi a nevie sa dostať do pozícií, ktoré najviac obľubuje. V súčasnej dobe sa však nevie, čo by mohlo uruguajského strelca nakopnúť, no oživenie jeho formy bude kľúčové k zisku čo najviac trofejí v tejto sezóne. Góly proti Leganés sa síce počítajú, no čoskoro bude možno na jeho góloch závisieť osud celého mužstva.

Zelená: Ušetrené sily

Mnohých možno prekvapil krok Ernesta Valverdeho, keď nechal od začiatku zápasu sedieť Lionela Messiho len na lavičke náhradníkov. Vynechal taktiež aj Jordiho Albu, no aj tak sa mu podarilo dostať Barcelonu na prvé miesto v skupine a zabezpečiť si predčasne miestenku do vyraďovacej časti Ligy majstrov. Ďalej potešil výkon Iniestu, ktorý opäť geniálne dirigoval hru, Paulinho s Busquetsom udržiavali stred poľa a Umtiti si opäť poskladal neprekonateľný múr, za ktorým sa navyše nachádzal 'bodyguard' menom ter Stegen. Barcelona odohrala len to, čo musela, pričom sa jej dokázalo pošetriť dva základné kamene a zabezpečiť si postup. Hor sa v nedeľu na Mestallu!

zdroj: forcabarca.sk

micines

19
2017-11-22 23:22:03

Suarez najcervensia cervena

enny

top komentár
44
2017-11-22 23:28:01

Červená? Bol to podľa mňa pekný zápas a už vôbec nie žiadna nuda. A to objatie na záver... Gigi Buffon + Rakitič... excellent!

123456

0
2017-11-23 23:09:48

enny maš (+)

weqahgy

top komentár
42
2017-11-22 23:29:20

Dnešný výkon povedzme si na rovinu bol nudný ale nám to stačilo. Postupujeme s prvého miesta a neprehrali sme. Po superpohári by som neveril že do dnešného dňa neprehráme ani jeden zápas. Niektorý by sa mali rozpamätať na minulú sezónnu kde sme nedokázali podávať dlhodobejšie výkony.

Pošetrili sme sily na Valenciu, čo je momentálne najdôležitejšie. Suaréz sa preberie ja mu verím, snaží sa a on to prelomí je to bojovník. 18 zápasov bez prehry, 5 inkasovaných gólov. Nech nám to vydrží. FORCA BARCA

Zorrrro

23
2017-11-23 00:15:01

Nudne zapasy prestanu byt, ked proti nam prestanu betonovat, ako napriklad Apoel, alebo BVB proti madridu, potom si zastrielame. Dokial bude beton, som za aby boli taketo krasne vyhry/remizy/postupy/trofeje, dokial superi pochopia ze betonom prehraju, a pojdu pekne hrat futbal. Potom bude pekna podivana, musime ich naucit ze betonom to nepojde.

MIO10

8
2017-11-23 09:25:10

Není to zcela pravda...žádné sprintové náběhy, žádný pokus o přečíslení 1 na 1...Není to jen o betonu, ale i o touze ho rozbít

gumy_99

-4
2017-11-22 23:50:59

Dybala hral za domácich

gumy_99

2
2017-11-22 23:52:06

ešte: vpredu sa píše spolu...neber to ako buzeráciu, každý má právo na omyl, len môj poznatok

messidonna

22
2017-11-23 00:12:56

Dnes úplne dostacujuci výkon ... prvý polčas bez Messiho pohodova kontrola hry... štýl splnil účel. Škoda LS ale verím že mu to tam začne padat. Druhý polčas Leo prihrávky ktoré mali znamenať 2 góly ale čo už... prvé miesto v skupine nemožno kritizovať... Valvedere uspel. Výhra s Valenciou bude krajšia.

Danny

7
2017-11-23 01:39:47

Ja som tiez spokojny ako fanusik barcy ... 1.miesto je s to je zaklad no ako fanusik futbalu som chcel viac a aspon nejaky ten gol ... sily su posetrene a tesme sa na valenciu

Jhonys

23
2017-11-23 01:47:03

je pravda, že hra nebyla okulahodící, ale je potřeba se na to podívat i z té lepší stránky: 1. místo, kontrola středu pole, mnoho jsme jim nedovolili.. myslím, že kdyby nám někdo na začátku sezóny tvrdil, že uhrajeme ne hřišti finalisty ligy mistrů remízu a po většinu času s Leem na lavce, tak bychom nikdo nevěřili :) no a hle, ono to vyšlo, což už samo o sobě něco značí. Hráli jsme přesně to, co jsme potřebovali.

Fazy

4
2017-11-23 08:42:21

Suárez= nula bodov. Je to strašné čo predvádza na trávniku. Snahu mu nemôžeme uprieť, ale výsledok je katastrofálny. Ďalej nepochopím ako Digne môže hrať za reprezentáciu Francúzska. Veď to je jeden chaotický obranca, ktorý keď dostane loptu do dobrej pozície pred bránkou, je úplne vystresovaný a nevie čo má urobiť. Včera sa mi páčil Iniesta. Je to skrátka pán futbalista a pri striedaní ho zaslúžene potleskom vyprevádzali aj domáci fanúšikovia a to o niečom svedčí. Jediným kladom včerajšieho zápasu je, že sme už trinásty zápas neinkasovali. Dúfam že tak isto to bude v nedeľu vo Valencii len s tým rozdielm, že mi dáme nejaký gólik.

LaBrie

11
2017-11-23 08:56:46

Nespokojnejsi ako my mozu byt fanusikovia Juve, my sme hrali to, co nam v pohode stacilo a hlavne posetrili sily a niektorych hracov pred dolezitym zapasom vo Valencii cez vikend. Ja som spokojny, hlavne aby dobre pre nas dopadol zapas s Valenciou.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.