Všetci si pamätám situáciu z predsezónneho turné, kde sa na tréningu pobili odchádzajúci Neymar, s novou posilou Barcelony, Nélsonom Semedom. Tento konflit vznikol v poslednej epizóde Brazílčanovej blaugrana kariéry a naznačoval, že sa niečo deje. Túto situáciu nám teraz približuje samotný Semedo, ktorý sa po 5 mesiacoch rozhodol konečne prerušiť mlčanie.

Nélson Semedo si prvé dni v novom prostredí určite predstavoval inak. No čo čert nechcel, na jednom z prvých tréningov Neymar nieuniesol tlak, ktorý ležal na jeho osobe a surovo sa do Portugalčana pustil, pričom ihneď na to si zvliekol rozlišovák a zamieril pod sprchy keď videl, že ostatní spoluhráči sa priklonili na Nélsonovu stranu. Celá situácia bola pritom aj natočená na kameru.

TIP | Reakcia tábora Chelsea na los Ligy Majstrov


Päť mesiacov po tomto incidente sa rozhodol Semedo objasniť v interview pre Maisfutebol, čo sa v skutočnosti stalo:

"Nerozrušilo ma to, bola to normálna tréningová situácia, hoci to prekročilo určité medze. Osobne ma to nijak nevykoľajilo, lebo som mal podporu tímu a priateľov, no určite to malo na mňa vplyv. Práve som prišiel a hneď som sa pobil s jedným z najdôležitejších hráčov tímu. Spočiatku ma to naštvalo, no neskôr som pochopil, že on sám nebol v dobrom rozpoložení, keďže chcel odísť."

"V tom momente som netušil, že sa Neymar rozhodol odísť, no zvyšok kabíny to očakával. Sám som si nevedel predstaviť, že by dokázal opustiť Barcelonu kvôli PSG. Prekvapilo ma to tak, ako to prekvapilo aj fanúšikov, ktorí boli iste v šoku. Bol veľmi dôležitým hráčom a všetci ho tu milovali."

zdroj: sport-english.com, youtube

Chrisler

23
2017-12-12 14:21:48

A kde je to objasnenie? Stále nevieme čo N€ya donútilo sa takto zachovať. Či mi niečo ušlo? Je to skôr vyjadrenie ako objasnenie

ForzeVilla

21
2017-12-12 15:07:53

No v podstate to, že kvôli prestupu bol pod neustálym tlakom, ktorý neuniesol...

Chrisler

8
2017-12-12 16:31:16

cakal by som presnejsiu pricinu. toto kazdy vedel. kvoli tomu som nepotreboval clanok. sorry. normalne nebyvam taky kriticky, ale podla mna total zbytocny clanok.

SaltBae

14
2017-12-12 14:32:34

Neymar je bezpáteřní svině, která by pro prachy udělala vše... o jeho tatínkovi netřeba mluvit.. ať se v psg prachama udáví a navíc se paříži může stát, že zase pojede v osmifinále LM, protože Real má větší zkušenosti... vyspělejší tým a lepšího trenéra... Každopádně věřím že i Barca bude celkově silnější bez moneymara.... hlavně až se vrátí a sehraje O. Dembelé.... což by nemělo tak dlouho trvat :) Visca el Barca

ombre

8
2017-12-12 16:27:16

Nepochybujem ze by Real nemal postúpiť..

LIO11

14
2017-12-12 17:25:50

dobre,že tento fracek odišiel on si môže podať ruku s CR7 dvaja neskutoční egoisti,teraz robí problemy v PSG kde ho kabína má už plné zuby dokonca aj tréner.

Vladinko

4
2017-12-12 22:54:36

Lenže tam je jeden podstatný rozdiel- Ronaldo je egoista, nedokáže byť druhý, vždy potrebuje to aby bol najlepší on.. Lenže- keď najlepší nie je, tak jeho reakcia je to, že si naloži 2x toľko tréningov a aj ten egoizmus je to vďaka čomu si môže s polovičným talentom oproti Messimu hovoriť, že je jeden z najlepších.. To reakcia Neymara keď najlepší nie je? Iba plač...

Fazy

5
2017-12-13 07:45:50

Neymar bol a vždy bude hajzel. Aj v zápasoch za Barcu súperov len provokoval a mal slovné pripomienky ku každému, kto okolo neho len preletel. Vôbec sa nedivím čo vtedy na tréningu urobil. Veď aj v PSG ešte len prišiel a už mal konflikt s Cavanim a pokračovalo to aj na tréningoch, kde sa klub Brazílčanov dištancoval od ostatných a keď si pozriete nejaké videá z tréningov, tak to vyzerá akoby dve partie ťahali za iné konce povrazu. Je len otázka času, kedy Neymar svojimi výstrelkami a náladami rozbije PSG z vnútra klubu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.