Javier Mascherano by mohol byť Valverdemu k dispozícií na najbližší ligový zápas proti Deportivu a tak veľmi odľahčiť neľahkú situáciu v zadných radoch lídra ligovej tabuľky.

Masche si privodil zranenie počas reprezentačnej prestávky a mal byť mimo hry približne mesiac. To sa aj potvrdilo a jeho návrat by mal byť tým pádom na spadnutie.

Masche by sa mal k tímu pripojiť opätovne už čo nevidieť a pred víkendovým súbojom absolvovať s tímom tri tréningy, ktoré rozhodnú, či je plne k dispozícií, alebo si zranenie bude vyžadovať ešte o čosi dlhšiu pauzu.

Napriek množiacim sa zvestiam o odchode skúseného zadáka ostáva Masche plne koncentrovaný na Barcu. Klub podľa správ súhlasil s jeho odchodom, ktorý by mu mal priniesť viac minút pred MS 2018 v Rusku. Medzi hráčom a klubom má však údajne byť gentlemanská dohoda, že neodíde skôr, než sa vylieči zo svojho zranenia Samuel Umtiti.

Klub netrpezlivo očakáva aj návrat svojho kapitána, Andrésa Iniestu, ktorý by mal byť trénerovi plne k dispozícií na El Clásico.

zdroj: marca.com

abstinent

3
2017-12-12 18:42:58

masche by este aspon jednu sezonu mohol za nas hravat,ved on je oproti piquemu omnoho lepsi co sa tyka branenia

Slavomir

-1
2017-12-12 20:28:01

Od Piqueho je pomaly uz kazdy lepsi co sa tyka branenia.Jedine v com na neho nemaju ostatni obrancovia v muzstve tak su goly.Tie dokaze davat...

barcelonista29

2
2017-12-12 20:59:44

Verím, že na El Clásico bude v dobrej forme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.