Je takmer isté, že Yerri Mina sa čoskoro stane hráčom Barcelony. Otázka však znie - kedy? Odchod Javiera Mascherana a zranenie Samuela Umtitiho dali veci do pohybu, no vyzerá to tak, že Katalánci sa rozhodli počkať s kúpou až do leta.

Yair Mina, strýko a agent Kolumbíjčana v jednej osobe prehovoril pre COPE, kde potvrdil, že Barcelona zrejme nevyužije možnosť stiahnuť stopéra do metropole Katalánska ešte v zime, pričom sa celá transakcia má udiať až v letnom prestupovom období.

TIP | Klub sa rozhodol pre Minu


"Stále nenastal žiadny kontakt medzi Barcelonou a Palmeiras ohľadom januárového príchodu. Yerri je hráčom Palmeiras a v súčasnej dobe nevyzerá, že by sa táto situácia mala meniť. Hovoril som s Robertom, no Barcelona sa rozhodla veci radšej nekomentovať, pričom všetko beží podľa aktuálneho plánu."

"Barcelona oficiálne informovala Palmeiras, že júlová opcia stále platí. Aby mohol klub podpísať Yerriho už v zime, musel by si sadnúť so zástupcami Palmeiras a povedať im, že sa rozhodli aktivovať klauzulu. Hráčov postoj sa však nezmenil, je aktívny a je stále hráčom Palmeiras. Ak mu však povedia, že má prísť už v januári, nebude s tým mať najmenší problém."

zdroj: sport-english.com
foto: archív

mikimi122

8
2017-12-13 14:24:34

Musia kúpiť cez zimu nejakého stopéra. Riskovať sa v tejto fázy sezóny neoplatí.

Vladis_46

5
2017-12-13 16:31:37

Osobne si myslím, že keby mu aj nevyšla táto sezóna, tak za ten polrok u nás by sa mohol minimálne vžiť do svojej úlohy a zabehnuty naskočiť do novej sezóny. Určite by sme získali, keby prišiel už teraz. Hlavne by sme sa nemuseli obávať nedostatku stopérov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.