Obranca Realu Madrid Sergio Ramos tvrdí, že káder Realu Madrid je viac jednotnejší ako kedykoľvek predtým. 25-ročný obranca sa takisto nevie dočkať najbližšieho El Clásica, ktoré sa uskutoční už zajtra na San Bernabeu, kde sa Real s Barcou stretnú v prvom zápase semifinále Ligy Majstrov.

"V tejto časti sezóny je nesmierne dôležité, aby každý z nás odohral nejaké minúty. Mužstvo je viac jednotnejšie ako kedykoľvek predtým," povedal Ramos pre oficiálnu klubovú stránku.

Ramosove vyjadrenia prišli ešte pred zápasom s Valenciou, kedy Mourinho na Mestalle poslal na trávnik inú zostavu, nakoľko kľúčových hráčov šetril práve na Gran Derbi proti Barcelone.

"Rád by som videl čistú hru, vitálnu, žiadnu drámu a rozhodcu, ktorý by nefavorizoval jedno alebo druhé mužstvo," povedal Ramos o prvom stretnutí osemfinále Ligy Majstrov.

Pristavil sa ešte aj pri nedávnom finále Kráľovského pohára a takisto ocenil veľmi dobrý výkon Realu v ligovom zápase proti Valencii. Ramos sa pred Ligou Majstrov cíti sebavedomo.

"Hráme veľmi dôležitý zápase v Lige Majstrov a teraz je čas ukázať, aké je naše mužstvo jednotné," dodal.

Prvý zápas semifinále Ligy Majstrov sa hrá na Santiagu Bernabeu 27. Apríla v stredu v 20:45.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.