Popri ošiali ohľadom Coutinha nesmieme zabudnúť ani na to, že sa chystá aj ďalší zápas na Camp Nou. Barca tentoraz doma privíta tím z Valencie, ktorý patrí medzi jej obľúbených súperov. Hor sa na Levante UD, už aj s Dembélem!

Naposledy si Barca poradila s Levante na jej ihrisku aj vďaka vlastnému gólu jedného z domácich hráčov. Napokon to z toho bola výhra 0-2, ktorú poisťoval ešte Luisito Suárez. V najbližšom zápase sa očakáva veľká kanonáda.

FC Barcelona

V posledných hodinách sa prakticky o ničom inom ako o prestupe Coutinha nehovorí. Barca má pred sebou naozaj pekné okamihy, miesto Neymara prišli dvaja mladí hráči, ktorí majú potenciál na to, aby ho nahradili. I tak sa ale musí sústrediť na to, aby nepoľavila.

Do zostavy zajtra nezasiahnu určite Turan, Umtiti, Alcácer či Busquets, najmä posledný menovaný by mohol teoreticky chýbať, no klub kaliberu Barcy ho musí nahradiť. Dobrou správou je, že by sa na svoj preferovaný post mohol vrátiť napríklad aj Mascherano. Valencia včera bodovala na plno, bude teda dôležité, aby tak učinila aj Barca.

Do brány pôjde určite ter Stegen, zvyšok zostavy ale bude pravdepodobne experimentálny, i keď cez týždeň Valverde svoje najväčšie esá šetril. Isté je len jedno – v útoku uvidíme tak Suárez, ako aj Argentínčana Messiho.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Alba, Piqué, Vermaelen, Sergi Roberto, Rakitič, Paulinho, Iniesta, Messi, Suárez, Dembéle

Levante

Levante zažíva pomerne klasickú sezónu v najvyššej španielskej súťaži, keď je už teraz jasné, že bude s veľkou pravdepodobnosťou až do konca bojovať o zotrvanie medzi elitou. Tím z Valencie však má to odhodlanie.

Zo zostavy Lopeza Muňiza bude s určitosťou chýbať José Campaňa, ktorý si nezahrá kvôli suspendácii. Inak ale tím, ktorý pomerne málo skóruje, no zároveň nepatrí k najhorším, čo sa inkasovaných gólov týka, určite nemá predpoklady na to, aby domácim ukradol nejaké tie body.

Čo sa zostavy tímu zo spodu La Ligy týka, nemali by v nej chýbať hráči ako Coke, Lerma či Toňo. Do brány sa postaví Fernández, o góly by sa mal starať Emmanuel Boateng.

Predpokladaná zostava: Fernandez, Coke, Almada, Postigo, Toňo,Lerma, Samuel, Bardhi, Morales, Langerak, Boateng

Info pre tipérov

jjnovo

7
2018-01-07 08:40:56

Ten pocit, když se probudíš a víš, že včera do tvého týmu přestoupil Coutinho a dnes by mohl dostat víc minut Dembouz, priceless. :-D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.