Koncom marca futbalových fanúšikov čaká nesmierne zaujímavý súboj Španielska proti Argentíne. Nie je vylúčené, že pôjde o posledný prípravný zápas Albicelestes pred Majstrovstvami sveta v Rusku.

27. marca je v pláne prípravný zápas pred MS v Rusku medzi Španielskom a Argentínou. Tréner Argentíny bol prítomný na zápase proti Levante, no do Barcelony prišiel preto, aby sa pozhováral s Messim aj Mascheranom. Argentínu v marci čaká ešte jeden ťažký súboj a to proti Taliansku. Tento duel sa odohrá v Bazileji.

Sampaoli bol v Barcelone prítomný aj v utorok, kedy dokonca navštívil tréning prvého tímu a neskôr sa porozprával s Mascheranom aj Messim. Čas na rozhovor mu zvýšil aj s trénerom Ernestom Valverdem. Diskutovalo sa na tému tréningového plánu reprezentácie Argentíny počas nasledujúcich mesiacov a tiež o situácii Javiera Mascherana, ktorý by čoskoro mal prestúpiť do čínskeho klubu Hebei Fortune.

Pre Messiho však nepôjde o prvý súboj proti Španielsku. Argentína na Španielsko v posledných rokoch narazila trikrát, z toho dvakrát vyhrali Španieli, raz Argentínčania. V zátvorke nižšie je následne uvedené, koľko minút v zápase odohral Leo Messi.

11.10.2006 Španielsko 2:1 Argentína (61 minút)
14.11.2009 Španielsko 2:1 Argentína (90 minút, gól)
07.09.2010 Argentína 4:1 Španielsko (89 minút, gól)

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Marian

5
2018-01-10 18:47:07

Takéto finále MS , teda ESP-ARG by bolo supeeeeeeeeeeeer!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.