Dokonalý obrat a plný bodový zisk. Katalánci sa síce na výhru veľmi natrápili, no každé víťazstvo na Anoete má cenu zlata, pričom blaugranas pokorili ďalšieho nepríjemného súpera a suverénne pokračujú v ceste za titulom.

Ter Stegen - 6

Real Sociedad premenil hneď svoju prvú šancu na gól, no Nemcovi nemôžme nič vyčítať, keďže Josého hlavička bola nezastaviteľná. Šťastie pri Marcovi nestálo ani pri druhej príležitosti, ktorú premenil Juanmi po nepríjemnom teči od Sergiho Roberta. Brankár však odohral dobrý zápas, v ktorom vyriešil aj pár nebezpečných situácií. Nemal veľa roboty a čo bolo treba, to vyriešil.

Sergi Roberto - 7

Opäť odohral spoľahlivý zápas, pričom hneď v šiestej minúte mal veľkú šancu prihrávať Messimu, no dnes mu šťastie veľmi neprialo. Najprv pustil za seba center, ktorý skončil gólom v sieti ter Stegena a pri druhom góle stečoval strelu Juanmiho za bezmocného gólmana hostí. V druhom polčase sa však herne prebral a prvú polovicu nechal zapadnúť prachom. Ukázal, že má silnú osobnosť a vie sa správne rozhodnúť.

Piqué - 7

Spočiatku mal problémy s vedením lopty v zadných líniách, no čo sa týka odpratávania lôpt a krytia priestoru bol veľmi sebaistý. Opäť demonštroval svoju osobnosť a aj keď sa mu opäť podarilo zazmätkovať, v dôležitých momentoch dokázal podržať tím.

Vermaelen - 7

Opäť odohral zápas na vysokej úrovni. Bol úspešný v odoberaní lôpt a aj keď mal občas slabšie chvíľky, dokázal zažiariť. Postupne si získava čoraz väčší rešpekt.

Alba - 7

Na ľavej strane mu robili problémy Odriozola s Canalesom, pričom mu hráči domácich nehali iba minimum priestoru na útoku - to najmä v prvom polčase. Po prestávke sa začal čoraz viac zapájať do útoku a snažil sa hľadať koho iného, ako Lionela Messiho.

TIP | Real Sociedad - Barca: Najlepšie vs. najhoršie


Paulinho - 7

Brazílčan spočiatku tápal pri snahe chytiť tempo zápasu. Bol postavený na prvaú stranu ihriska, pričom si pri prvom góle domácich nepostrážil Williana Josého. V niektorých momentoch doslova trpel, no predošlú chybu sa mu podarilo odčiniť kontaktným gólom na 1:2, ktorý znamenal naštartovanie obratu. Bol nahradený Dembélém v 65. minúte.

Rakitić - 7

Vrátil sa na pozíciu pivota, kde mu robil spoločnosť Sergio Busquets. Začal dobre, no potom sa pomaličky začal vytrácať. Veľmi trpel pressingom Realu Sociedad, a to hlavne v prvom polčase. Po prestávke sa dokázal pozviechať a veľkou mierou dopomohol k trom bodom na konte Kataláncov.

Busquets - 7

Eusebiovým zámerom bolo, aby záložník vyplýtval veľa energie na to, aby uzatvoril voľné miesta v strede poľa. Nebol 100%-tný čo sa týka prvého polčasu, no v druhom sa hra začala meniť v jeho prospech, čo mu nakoniec začalo viac vyhovovať.

Gomés - 6

V posledných zápasoch to vyzeralo tak, že sa mu začína vraciať sebadôvera, no postupne v tomto zápase zanikal a nebol schopný pokryť si pravú stranu ihriska. Síce nikdy nesklonil hlavu, no mohol by sa začať viac zapájať do diania.

Messi - 8

V prvom polčase nebol vo svoje koži. Ťažko sa dostával do hry a nenašiel žiadneho spoluhráča, ktorý by s ním spolupracoval. Pokúsil sa o gól v 8. minúte, no bezvýsledne. Real Sociedad proste vedel, ako si s ním poradiť. V druhom polčase však začal tvoriť tak, ako sme od neho zvyknutí, pričom asistoval Suárezovi na vyrovnávajúci gól na 2-2, pričom skóre poistil úžasným priamym kopom, na ktorý nemal domáci brankár žiaden nárok.

Suárez - 9

Zápas začal s veľkou dávkou snahy a prvýkrát prekvapil Rulliho už v úvodných minútach stretnutia. Neskôr asistoval Paulinhovi na otvárací gól Kataláncov, následne strelil dva góly, ktorými doslova otočil vývoj stretnutia na stranu blaugranas. Uruguajčan bol proste kľúčový.

Náhradníci

Dembélé - 6

Do zápasu nastúpil 25 minút pred koncom a snažil sa rozvíjať akcie po pravom krídle, no nemal veľa šťastia.

Digne - 6

Valverde ho postavil pár minút pred koncom, aby prevetral obranu a zabezpečil výsledok.

Denis Suárez - 5

Jeho prítomnosť na trávniku bola skôr symbolická. Vystriedal Luisa Suáreza.

zdroj: sport.es
foto: sport.es, vivabarca

bruno1

top komentár
52
2018-01-15 12:15:07

Verma a Alba boli urcite lepsi ako Roberto Pique

forcacadca

39
2018-01-15 12:18:22

Celkom sa mi páčilo striedanie Digneho. Ukázal Realu koľko bodov strácajú.

Dr-QQ

23
2018-01-15 12:30:12

Moje hodnotenie:
ter Stegen=6
Sergi Roberto=6
Piqué=6
Vermaelen=8
Jordi Alba=8
Rakitič=6
Sergio Busquets=6
Paulinho=7
André Gomes=5
Messi=8
Luis Suárez=9
Dembélé=5
Digne=5
Denis Suárez=5

pedo

10
2018-01-15 12:38:19

Gomes max:4,posledných 3 by som nehodnotil boli krátko v hre

bone_007

22
2018-01-15 12:35:15

Ter Stegen - 6 - za goly v podstate nemohol
Sergi Roberto - 6 - bohuzial sa nedokazal velmi presadit, navyse z jeho tecu padol gol
Piqué - 6 - posobil neisto a zbytocne sa hadal s rozhodcami
Vermaelen - 8 - vyborny a isty pocas celeho zapasu, po jeho hlavicke padol od Suareza gol
Alba - 7 - zabiehal uz tradicne za obranu supera a snazil sa najst Messiho, tentokrat nemal stastie
Paulinho - 7 - zo zaciatku sa nedokazal presadit, po jeho nedoslednom braneni sme dostali prvy gol, avsak na konci prveho polcasu sa mu podarilo strelit velmi dolezity kontaktny gol
Rakitić - 6 - mal problemy s dobrym napadanim supera, nebol to v jeho podani najlepsi vykon
Busquets - 7 - v dolezitych chvilach dokazal podrzat tim
Gomés - 5 - absolutne neviditelny, velmi malo sa zapajal do hry
Messi - 8 - zo zaciatku sa trochu hladal, ale casom to bol Messi akeho pozname, rozdaval prihravky a strelil nadherny poistovaci gol z priameho kopu
Suárez - 10 - muz zapasu, prihral na kontaktny gol Paulinhovi a otocil zapas dvoma golmi
Dembélé - 6 - snazil sa, ale este musi najst zapasovy rytmus po zraneni
Digne - 6 - bol nasadeny v druhom polcase, avsak vela do hry nepriniesol
Denis Suárez - bez hodnotenia - jeho striedanie bolo skor symbolicke

Zmazaný užívateľ

36
2018-01-15 12:41:43

Jednoznačně zápas Luise Suareze - 2+1, paráda. Hlavně jeho gól na 2:2 byl naprosto úžasný, jeden z nejhezčích, co jsem v poslední době viděl. Messi opět skvělý, přímý kop paráda, ale v 1. půli byl prakticky neviditelný, ale má na to právo. Nejvíc se mi líbilo, jakou radost má Suarez z golů a s jakou chutí včera zahrál, hrál včera fakt skvěle. Má pěknou šňůru vstřelených golů, dostává se v pravou chvíli do formy, kdy ho bude Barca potřebovat. Dembelé si musí ještě chvíli počkat, než se rozkouká, půl roku nehrá pořádný fotbal... Ale co považuji osobně za největší úspěch je obrat z 0:2 na 4:2, a to navíc na tak neoblíbeném stadionu. Tohle myslím hovoří za vše...

bruno1

22
2018-01-15 12:44:48

Treba si pozriet preco Messiho nebolo vidiet. Dosla k nemu iba 1 z 5 nahravok od zaloznikov, zvysne boli nepresne. Tazko moze nieco urobit bez lopty. Potom ku koncu polcasu dosiel po loptu az k stoperom

Fazy

16
2018-01-15 12:51:54

S hodnotením v celku súhlasím až na Gomésa. Za čo mu dali 6? Veď ten putujúci blúdiaci Holanďan ani nevedel kde je. Celý zápas neviditeľný. Zaregistroval som ho až keď ho Valverde striedal, takže žiadna 6 ale maximálne 2. Nechápem čo stále robí v zostave Barce? Je tam absolútne na hovno.

Jarohouse

26
2018-01-15 12:56:39

Rozhodujuci moment, vyhraty hlavickovy suboj Vermaelena po vykope Rulliho, po ktorom chladnokrvne Sua strelil vitazny gol zapasu. Vo vzduchu bol belgican pocas celeho zapasu velmi sebaisty.

Misty

32
2018-01-15 13:16:47

Vermaelen si určitě zaslouží lepší hodnocení, jak ostatní obránci. Také skvěle asistoval Suárezovi.

el_dominiko

1
2018-01-15 14:20:05

Dembele aj Iniesta sú zranení

Breza

0
2018-01-15 14:41:01

boha dembele toto uz neni normalne zacni papat grizik .

barca87

3
2018-01-15 16:25:48

Juj to tu bolo reci ako uz suarez na to nema, ako by mal sediet a zamyslat sa nad sebou...smutno je cloveku z tychto akoze fanusikov..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.