Dvadsiate siedme kolo španielskej La Ligy Santander prináša duel prvého s druhým, Atlético Madrid sa predstaví na pôde FC Barcelona. Pred súbojom sa na tradičnej tlačovej konferencii objavil kormidelník blaugranas Ernesto Valverde.

Zápas

"Očakávam, že bude poctivo brániť, od začiatku sa zatvorí do svojej ulity a bude sa usilovať o to, aby sme trpeli. Pokiaľ sa im navyše podarí streliť gól, bude to pre nás veľkou komplikáciou."

"Atlético je družstvom s protiútokmi s nesmiernou rýchlosťou. V jeho tíme je Koke, ktorý si skvele rozumie s Griezmannom a prakticky bez toho, aby sa na seba pozerali, kombinuje s Costom."

"Zápas proti Atléticu nebude žiadnym finále, do konca zostáva ešte obrovské množstvo iných súbojov."

Strata bodov

"To, že sme nedokázali vyhrať, malo svoj dôvod. Každý zápas píše svoj vlastný príbeh, je to taký malý film. Za predpokladu, že remizujete, usúdite, že vyhrať nebolo jednoduché. Oceňujeme to, keďže ostávame nohami pevne na zemi."

Atmosféra

"Dúfame, že ľudia budú reagovať. Sme si istí, že tomu tak bude, veď ide o nesmierne dôležitý súboj. Atmosféra na Wande bola fantastická, priaznivci hnali svoje mužstvo a zajtra očakávam niečo podobné. Verím, že nás povzbudia, je to skvelá pomoc. Častokrát ani neviete, ako to môže meniť zápasy."

Hráči

"Chcem, aby som ich mal k dispozícii počas celého roka kedykoľvek, keď ich potrebujem. O rotácii sa vie, všetko sa podmieňuje výsledku. Cieľom je vyhrať, keď sa to nepodarí, má to svoj dôvod. Sme v rozhodujúcej fáze sezóny."

Coutinho

"Pomaly sa zlepšuje. Vnímam ho pozitívne, má vlastnosti, ktorými nám môže pomôcť. Je nesmierne zručným futbalistom, čo sa mu môže v plnom rozsahu zísť."

Yerry Mina

"Jeho ďalšiu absenciu vysvetliť neviem. Mám v kádri štyroch stopérov, zvyčajne pritom nominujem troch. Tí, ktorí hrajú najviac, sú Piqué a Umtiti, Vermaelen navyše ukázal svoju vysokú úroveň taktiež."

Tím

"O základnej jedenástke už mám jasno. Paulinho ako možnosť prichádza do úvahy."

Zdroj: md
Foto: md

vondeylen

-11
2018-03-03 16:56:55

zajtra paulinho,gomes,digne nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Radovan

-1
2018-03-03 16:57:41

pre zmilovanie bozie, postav sa k tomu ako k finale

abstinent2

7
2018-03-03 20:00:24

pokial namixuje zostavu ako z minuleho zapasu tak budeme radi za bod

Neyo11JR

4
2018-03-03 17:01:07

To neznamená že máš zase experimentovať so zostavou.

blauigrana

39
2018-03-03 17:03:30

a zas tréneri z FORCABARCA

Jarohouse

26
2018-03-03 17:49:30

Ernesto, robis to najlepsie ako vies. Verim Ti .

Marosv

6
2018-03-03 18:35:44

Rozumiem tomu, že trener navonok nechce pripustit tlak na svoj tím.
myslím, že klúčové budú dve veci: odhodlanie hráčov a nezlomná túžba vyhrať spojená s bojovným, dravým a odvážnym výkonom /nie ako posledné mdlé výkony/
a druhá vec - pri súčasnej forme Atlétika neotvotriť hru a nastúpiť 4 :4 : 2 a zmenu az podla vývoja zápasu
velmi si želám našu výhru, no ruku na srdce - aj za bod budem vdačný / uvidime po zápase/

Zmazaný užívateľ

18
2018-03-03 18:49:43

Já věřím, že Barca vyhraje a je úplně jedno, kdo nastoupí, prostě vyhraje, věřím tomu... Navíc tam bude kamarád s manželkou, poprvé na Camp Nou na zápase a zrovna takový mač... No, nemohl jsem jim jen popřát, že jim to ze srdce přeju... :-) Ne, přeju jim to. O to víc doufám, že si to hezky užijou a budou odcházet spokojení, stejně jako další cca 90 tisíc lidí... (když odpočítám ty z Madridu...)

LIO11

3
2018-03-03 20:22:17

Paulinho nech prosím neprichádza do úvahy ako možnosť, aj slepý vidí že je totálne z formy,Treba hrať na rýchle protiútoky nie ťukas a hlavne strely spoza šestnástky centrami nič nedosiahneme proti ich skvelej obrane.

Roman7

1
2018-03-03 22:57:02

nech sa na mna nas trener nehneva ale ak takyto zapas v tejto situacii neberie a nepojme ako finále tak ja uz fakt nechapek ktory to bude toto je zapas kde musíme ist na 110 percent a nerobit ziadne sranda rotacie typu Paulinho a digne tyto hraci su momentalne formou a fyzickou uplne mimo a na ihrisku nemaju momentalne co hladat a trener ic htam silou mocou tlaci comu absoltune nechapem hraca ako coutinho necha sediet proti 18 tymu tabulky a ten nemoze hrat ligu majstrov nechapem co ten trener roby naco stavia paulinha ktory nic nehra do zakladu kazdy druhy zaps ???????? aby s týmito kravinami nemali problemy v lige

Roman7

0
2018-03-03 22:57:04

nech sa na mna nas trener nehneva ale ak takyto zapas v tejto situacii neberie a nepojme ako finále tak ja uz fakt nechapek ktory to bude toto je zapas kde musíme ist na 110 percent a nerobit ziadne sranda rotacie typu Paulinho a digne tyto hraci su momentalne formou a fyzickou uplne mimo a na ihrisku nemaju momentalne co hladat a trener ic htam silou mocou tlaci comu absoltune nechapem hraca ako coutinho necha sediet proti 18 tymu tabulky a ten nemoze hrat ligu majstrov nechapem co ten trener roby naco stavia paulinha ktory nic nehra do zakladu kazdy druhy zaps ???????? aby s týmito kravinami nemali problemy v lige

PEKKI

-5
2018-03-04 07:27:37

konecne sa ukaze kto je valverde ,..este nebol za sezonu pod tlakom ,..a prve naznaky a uz ide do obrany ze toto nieje finále a podobne sprostosti ,...ten tym by hral ako hra aj bez trénera to vam teda poviem ,,...taky hraci a remiza s las palmas??,..co to je za strateg?? by som im nazrat nedal a nie platil miliony

Zmazaný užívateľ

4
2018-03-04 08:10:12

To PEKKI: Ze nebyl za sezonu Valverde pod tlakem?:-) Ale no to snad neeee.... Tak rychle se zapomíná? Ktery trener vytáhl tym ze srabu, kdyz tak podlym a necitlivý zpusobem opustil tym Neymar? Kdo musel skousnout kritiku tymu hned na zacatku sezony po dvou prohraných el clasicach? Kdo tym musel uklidnit a stmelí v prestupovem obdobi, ktere bylo silene? Ktery trener se od zacatku stavěl za tym a vytáhl ho postupne az na evropskou špičku a čelo spanelske ligy? Kdo musel uklidňovat situaci na tiskových konferencích a vsude,kam se podivame, kdyz chtelo katalánsky vyhlásit nezávislost a hrozilo Barcelone,ze nedohraje La Ligu? A to vsechno v jedne chvili, vcetne toho, ze vedeni bylo pod palbou kritiky? Vsichni v ty dobe byli hystericky, ale Valverde zachoval klid a hlavne diky nemu je Barca tam,kde je ted... A ty si dovolis napsat takovou hloupost, ze nebyl pod stresem? Trochu respektu a ucty be neuskodilo...

Zmazaný užívateľ

3
2018-03-04 08:16:16

Navic z vˇrozhovoru s Valverdem cítím, ze chce ATM vyprovokovat a ze neco na ne chysta... Málokdy se takhle rozpovida a dal bych skoro ruku do ohne, ze hracum se snazil za posledni dny vtlouct do hlavy,ze dnes jde opravdu o hodne a jedna se o male finale... Vnitřně to tak cítím a sedne mi to k nemu. Taky nechapu nektery jeho kroky,to uznávám, ale to neni vubec dulezity. Vim,ze chce pro tym to nejlepsi a je to skvely trener, i kdyz to posledni zapas prekombinoval. Verim mu, je to mazany lisak a dneska to verim dobre dopadne...

piqe73

1
2018-03-04 08:46:20

Myslím a verím tomu že sa hráči šetrili keď hrali v Palmase...a dnes to poriadne roztočia a je úplne jedno kto bude hrať...treba veriť všetkým

emiliano

1
2018-03-04 09:01:09

Tie naše výkony v posledných piatich zápasoch ma znepokojujú, 2 výhry, 3 remízy, pričom tie remízy s tímami, ktoré by sme mali porážať.Som zvedavý, či je to stály obraz našej hry alebo to máme za sebou.

Deacon_Frost

0
2018-03-04 10:33:44

Tú odpoveď k Minovi som vobec nepochopil...a neviem, co sa rozculujete, je to tam jasne napisane, vsetko sa podriaduje vysledku, to mu zatial vychadza, snad si uvedomuje, co robi :)

LIO11

1
2018-03-04 10:33:58

ATM momentálne jediný súper ktorý nás ohrozuje,práve, že to je finále,zisk 3 bodov je povinný,neviem ako trener rozmýšla ale Dembele patrí do základu potrebujeme útočiť nie brániť.

PEKKI

0
2018-03-04 10:43:31

jeremy , jeremi ,...to vsetko co si vymenoval je o vedeni klubu a nie o trenerovy a nejmar tam vôbec nechybal ,prave naopak sa vyformoval utok kde si nezavadzali hraci od ktorich sa cakaju goly ,..presne ako to teraz prehustily v predu a nevie co by vystrajal stou zostavou ,..myslim ze je to len na skodu stale rotovat hracou a nemat jasno v zakladnej jedenaske ,..takto sa nikdy nikto este nezohral ,..spekuluje,spekuluje az dospekuluje ,..ma vtom velky chaoz a vypravaj si ty co chces ,..celu sezonu si idu v 10 bodovom nadskoku tak aky tlak? teraz sa bude chlebik lamat ,..vsak bodaj by som pravdu nemal ale mal by dat sancu sa chlapcom zohrat a nie ten chaoz bezradny plny prihravok bez prekvapenia co zatial sledujem.

PEKKI

-1
2018-03-04 10:51:27

iniesta by coutinom vôbec nemali hrat v zostave ,... nevedia sa dohodnut co kto uroby kto bude a ci bude nahravat ,..su to pani futbalisti a taky by mal byt na travniku len jeden

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.