Paco Alcácer bol v nedeľňajšom zápase proti Athlétic Club zvolený Ernestom Valverdem ako náhrada za suspendovaného Luisa Suáreza, ktorý si odpykával trest za žlté karty. Paco bol od začiatku veľmi aktívny a už v 8. minúte úspešne zakončoval presnou strelou do dolného rohu brány po skvelej práci Lea Messho a Jordiho Albu.

Po dvadsiatich minútach, keď Barca spomalila svoju hru v útoku, Paco rovnako ukázal dobrú prácu v defenzíve, najmä dobré zákroky po strate lopty. Tieto úlohy si plnil vynikajúco a to aj napriek tomu, že to nie je jeho silná stránka. Prvý polčas odohral veľmi dobre, s desiatimi úspešnými prihrávkami, iba jednou neúspešnou, dva krát získal pre svoj tím loptu a, samozrejme, skóroval. Strelou, ktorá brankárovi Kepovi Arrizabalagovi nedala žiadnu šancu.

V 64. minúte Iniesta vystriedal Dembélého, takže Alcácer sa posunul na pravú stranu, Coutinho doľava a Iniesta hral v strede. Paco dobre spolupracoval so Sergim Robertom a Paulinhom. V 74. minúte vystriedal, nahradil ho Aleix Vidal. Alcácer podal v zápase proti Bilbau dobrý výkon – a všetkým ukázal, že stále má čuch na góly.

zdroj: sport.es
foto: sport.es
video: youtube.com

TeckaCarka

19
2018-03-19 14:51:33

Zatím žádné komentáře. Muzes napsat první!

No, když to jinak nejde.. ????

Obdivuji trpělivost některých hráčů, teď zrovna tu Alcacerovu. Herní vytížení se blíží nule, ale stejně je ticho a (věřím tomu) tvrdě maká, přestože (můj názor) cesta na Suarezovo místo je nezdolatelná. Je to super hráč, minimálně za netopýry byl, ale myslím si, že ho u nás světlá budoucnost nečeká. Až Suárez zestárne, koupi se jiný hotový hrotak.. Toť můj názor :-)

TeckaCarka

5
2018-03-19 14:52:11

Bez otazníků. Asi nějaký renonc

LaBrie

13
2018-03-19 15:01:17

Asi bude Paco viac na zaskok, ako na hru v zaklade. Pritom vzdy, ked nastupil v zaklade hral lepsie ako ked striedal :) no ale momentalne je jednotkou Suarez a este nejaky cas bude, chvalabohu :)

DINHO_10

8
2018-03-19 16:01:46

http://sportky.zoznam.sk/... tému: nemám slov, tu je ten rozdiel Messiho skromnost a Ronaldova (ani to neviem nazvať) pýcha?

DINHO_10

2
2018-03-19 16:01:47

http://sportky.zoznam.sk/... tému: nemám slov, tu je ten rozdiel Messiho skromnost a Ronaldova (ani to neviem nazvať) pýcha?

kaspec22

9
2018-03-19 16:05:24

Je škoda, že musí hrát druhé housle, ale Barca zkrátka potřebuje ne jen kvalitní jedenáctku na hřišti, ale i kvalitní náhradníky a někteří si prostě zahrají méně, než ostatní. Snad si ale zahraje po repre pauze, protože tam máme spoustu zápasů a Suaréz by měl taky občas odpočívat.

Jackopz

6
2018-03-19 16:06:55

Kto všetko neodletel reprezentovať okrem Paca? Nerátam zranenia.

Fazy

3
2018-03-20 06:56:30

Paco bol v zápase oveľa väčším prínosom ako Vidal a Gomés. Tí dvaja, nech sa na mňa nikto nehnevá, každý zápas kedy zasiahnú do hry, dokazujú, že na to aby boli nejakým zvlášť výrazným prínosom pre Barcu majú veľmi ďaleko. Nedosahujú úroveň, aká sa kladie na Barcu ako celok. Keď nastúpil Vidal všímal som si ho, čo a ako bude riešiť zložité situácie. A presvedčil ma, že v Barci nemá čo robiť. To isté Gomés. Môžu ho fanúšikovia povzbudzovať ako chcú, ten hráč do Barce nepatrí. Keď nastúpil, tak za ten čas čo hral predviedol iba 4 fauly a tri nepresné prihrávky, ale aby som nebol na neho úplne tvrdý, tak v jednom prípade odzbrojil telom súpera. Ináč absolútna nula na trávniku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.