Káder AS Rím sa pred prvým štvrťfinále proti Barcelone značne oslabil. Mimo hry sa totiž ocitli hneď dvaja kľúčoví hráči 'Vlkov', ktorí aktuálne laborujú so zraneniami. Tréner Eusebio di Francesco teda bude mať neľahkú úlohu a to zastaviť rozbehnutú Barcelonu s tým, čo má aktuálne k dispozícii.

Ešte pred včerajším zápasom proti Bologni, ktorí Rimania iba remizovali (1-1), z nominácie vypadol mladučký turecký internacionál, Cengiz Under. Ten pociťoval menšie bolesti a tak sa ho rozhodol tréner vynechať aj na najbližší zápas, ktorý Rím odohrá práve na bájnom Camp Nou.

Pripomíname, že Under sa stal kľúčovou postavou tímu z hlavného mesta Talianska, čo preukázal najmä v posledných týždňoch, keď v zápasoch svojho tímu dokázal urobiť rozdiel a taktiež sa mu podarilo streliť dôležitý gól pre postup do najlepšej 8-mičky súťaže.

Dokonca sa oňho začali zaujímať už aj Katalánci, čo potvrdil aj Monchi, športový riaditeľ talianskeho mančaftu. Di Francesco teda s Turkom nepočíta na zápas proti Barcelone, keďže nechce riskovať stratu cenného člena tímu s ohľadom na udržanie tretieho miesta v Serii A.

Druhým na zozname zranených sa ocitol po zápase proti Bologni Radja Nainggolan. Ten opúšťal trávnik už po 17-ich minútach, pričom pociťoval svalové bolesti a žiadal si okamžité striedanie. Di Francesco navyše potvrdil, že nie je veľmi pravdepodobné, že Belgičan v stredu proti Barcelone nastúpi.

"Musíme sa poradiť s lekárskym tímom. S tým ako odchádzal z ihriska, vyhliadky nie sú vôbec pozitívne. Navyše vás môžem uistiť, že problémy so slabinami sa nevyriešia tak rýchlo, hoci Radja je ninja a môže nás ešte prekvapiť. Tri krát sa to snažil rozbehať, no nakoniec to vzdal a musel opustiť ihrisko, to znamená, že to je zlé."

zdroj&foto: sport-english.com 

Michaela

top komentár
58
2018-04-01 22:00:38

Za Nainggolana som celkom rada, stále si pamätám ako poslal na dlhú maródku Rafinhu :/

emiliano

18
2018-04-02 09:02:43

Áno, zničil kariéru Rafinu, keď odzadu ho fauloval pred vápnom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.