FC Barcelona svoj prvý zápas štvrťfinále Ligy Majstrov odohrá už túto stredu na domácom štadióne proti AS Rím. Denník Mundo Deportivo pri tejto príležitosti spísal plán príprav Blaugranas na tento zápas.

Katalánci v prvom zápase po reprezentačnej prestávke remizovali v ťažkom súboji na Sánchez Pizján so Sevillou 2:2. Hráči sa však už dnes vrátili do tréningov presne o 11:00 aj so Sergiom Busquetsom, ktorý by mal v stredu proti Rímu nastúpiť.

Zajtra o 16:45 je na programe druhý a posledný tréning Barcelony pred prvým štvrťfinálovým zápasom Ligy Majstrov. O hodinu skôr sa Ernesto Valverde a jeden z hráčov objavia na tradičnej tlačovej konferencii, kde budú odpovedať na otázky novinárov.

Plán AS Rím je nasledovný. Rimania v poslednom zápase na pôde Bologne remizovali 1:1 a dnes budú v príprave na zápas proti Barcelone trénovať ešte v Taliansku. Do metropoly Katalánska priletia zajtra okolo poludnia. O 18:15 je na programe tréning na Camp Nou a o hodinu skôr sa tréner di Francesco a jeden z hráčov takisto objavia na predzápasovej tlačovke. Veľký otáznik zatiaľ visí nad Nainggolanom, ktorý sa v zápase proti Bologni zranil a proti Barcelone zrejme nenastúpi.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

lovefootball

0
2018-04-02 12:23:15

https://twitter.com/...

Akadashi

2
2018-04-02 13:19:07

Má skvělý pohyb a super přihrávky. Snad se bude zlepšovat a dostane porci zápasů i v A-týmu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.