Tréner AS Rím Eusebio di Francesco zverejnil mená 21 hráčov, ktorí vycestujú do metropoly Katalánska na prvý zápas štvrťfinále Ligy Majstrov proti Barcelone.

V nominácii sa objavilo aj meno Radju Nainggolana, ktorý v poslednom zápas Ríma proti Bologni predčasne opustil trávnik kvôli zraneniu. Štart Belgičana v stredajšom zápase na Camp Nou je stále veľmi otázny, no výsledky dnešných lekárskych testov ukázali, že stále existuje šanca na jeho štart. Mimo zoznam sa však ocitol Cengiz Ünder, čo je pre Rím veľká strata.

Hráči AS Rím dnes  absolvovali posledný tréning v Taliansku a zajtra okolo poludnia pristanú v Barcelone. Tréning na Camp Nou je na programe o 18:15, hodinku predtým sa tréner di Franscescospolu s jedným z hráčov z kádra objaví na predzápasovej tlačovej konferencii.

Nominácia

Alisson Becker, Andréa Romagnoli, Łukasz Skorupski, Juan Jesús, Aleksandar Kolarow, Elio Capradossi, Federico Fazio, Alessandro Florenzi, Bruno Peres, Kostas Manolas, Radja Nainggolan, Kevin Strootman, Lorenzo Pellegrini, Daniele De Rossi, Maxime Gonalons, Gerson, Diego Perotti, Edin Džeko, Patrik Schick, Gregorie Defrel a Stephan El Shaarawy

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Aexon

8
2018-04-03 06:54:29

Messi by mohl dát Hattrick a dohnat Roncka :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.