Nestabilná pozícia Paca Alcácera u FC Barcelona, s menším počtom minút, než ako štvrtý útočník očakával, by mohla vyvrcholiť jeho odchodom už počas nasledujúceho leta. Ponuky mu nechýbajú. Na Camp Nou si je toho direktíva vedomá a hoci samotný futbalista so žiadnym z klubov nekomunikoval priamo, viacero z nich sa Barcelončanov pýtalo na jeho cenu. 

Ako píše denník Mundo Deportivo, medzi kluby, ktoré prejavujú o Paca Alcácera najväčší záujem, patria Celta, ktorá ho chcela už v zime, a Villarreal, ktorý buduje do nasledujúcej sezóny cieľavedomý projekt. Kým vo Vigu by ho koučoval Juan Carlos Unzué, pravá ruka Luisa Enriqueho zo sezón na Camp Nou, u Žltej ponorky vedenie vytrvalo hľadá strelca, pričom Paco by mohol byť zaujímavým riešením. Španielskeho reprezentanta chcú i iné ekipy z La Ligy Santander, spomínané periodikum však bližšie nešpecifikuje. 

To ale nie je všetko, dvadsaťštyriročný rodák z mesta Torrent sa môže tešiť aj záujmu klubov z iných ligových súťaží. Po Alcácerovi poškuľujú Southampton z Ostrovov a Lille, pôsobiaci vo francúzskej Ligue 1, no v týchto mužstvách by nemal zaručenú kontinuitu, a tak sa ako pravdepodovné budúce destinácie javia skôr tímy zo Španielska. 

Paco prežíva, čo sa streleckých štatistík týka, podarenú sezónu, na gól potrebuje priemerne stoštyridsaťtri minút. Zaujímavosťou je, že v tejto štatistike je dokonca lepší ako Luis Suárez, ktorý sa presadí každých stoštyridsaťštyri minút. 

Zdroj: md
Foto: archív

bruno1

17
2018-04-03 17:47:38

Ak pride Griezmann je nam Paco zbytocny

s1ck_1

25
2018-04-03 17:52:00

Mám ho velmi rád. Je to dobrý hráč keby hrá viac minút. Vždy keď nastúpi odohrá solídny zápas a navyše je aj efektívny. V takom klube ako Celta alebo Villareal by bol neskutočný zabijak si myslím.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.