Aj napriek tomu, že Barcelončania v prvom súboji štvrťfinálového dvojzápasu porazili Rím jednoznačne 4-1, Ernesto Valverde ako o rozhodnutom meraní síl nehovorí. Blaugranas podľa názoru svojho hlavného trénera ešte v semfinále nie sú.  

Pocity

"Vidím, že nie je možné vyhrať každý jeden zápas, úroveň tímov, s ktorými sa stretávame, je vysoká. Uhrali sme dobrý výsledok, ale oproti 4:1 by som bol radšej, keby sa duel skončil skóre 3:0. Ešte nie je o ničom rozhodnuté."

Prečo práve Semedo a Roberto?

"Rím je nesmierne aktívny na svojej ľavej strane, a tak sme sa na nej museli zoceliť ako tím. Rozhodol som sa pre takúto možnosť, zatiaľ ma nikdy nesklamala a splnila svoju úlohu."

Odveta

"Nepovedal by som, že sme už v semifinále. Náš súper už neraz dokázal, že je skvelým družstvom. Je to skvelý výsledok, no zatiaľ sme nepostúpili, to ani náhodou."

Busquetsove bolesti

"Busquets hral s menšou bolesťou, ktorá súvisí s jeho zranením. Vystriedal som ho, keď trpel až príliš. Je si svojho problému veľmi dobre vedomý a vie ho odhadnúť."

Di Francesco kritizoval rozhodcov

"Ja som videl hneď niekoľko sporných situácií v šestnástke Ríma taktiež. Všetci vidíme len to, čo je v našom záujme. Naozaj neviem, či sa mala po okamihoch so Semedom a Umtitim penalta pískať, alebo nie."

Suárez

"Je s gólmi priam spojený. To, že sa mu to podarilo, je výsledkom jeho dobre odvedenej tvrdej práce."

Zaslúžený výsledok?

"Sú zápasy, v ktorých si zaslúžiš streliť gólov viac, potom také, v ktorých si zaslúžiš inkasovať menej ráz. Zaujíma ma však iba to, že za sebou máme náročné stretnutie. Skutočnosť, že nám Rím spôsobil také veľké problémy pri rozohrávke, je motiváciou pred odvetou. Naozaj nevieme, čo sa v nej môže stať."

Góly, góly, góly

"Treba si uvedomiť, že vo štvrťfinále už majú všetky tímy svoju kvalitu. Sú hráči, ktorí na gól premenia každú jednu situáciu, a to sa dnes ukázalo. Je síce pravdou, že výsledok zo zápasu City ma trochu prekvapil, no ich zápas som nevidel. Čo sa týka nás, budeme sa snažiť ubrániť si náskok, ktorý sme získali."

Umtiti

"Jeho oslavu som nesledoval pozorne. Bez akýchkoľvek pochybností však patrí medzi absolútnu svetovú špičku. Pravdou je, že jeho kvalita v našom tíme ešte narastá."

Zdroj: marca
Foto: marca

adriano

12
2018-04-05 09:37:17

Velmi dobry trener s racio uvazovanim.A ma velku pravdu v daktorych momentoch mal rim prevahu a dal len jeden gol ale je to dobry vysledok do odvety len musia byt v strehu lebo Rim predviedol ze vie pritlacit a 3:0 by ich posunulo dalej...

JURITO

3
2018-04-05 10:16:35

No to že všetky zápasy LM budú rozhodnuté už po prvom zápase asi málokto čakal. Škoda toho lebo odvtedy už budú len formalita

milos980

0
2018-04-05 10:19:46

Myslim ze sevila este moze prekvapit

JURITO

2
2018-04-05 11:18:10

No vonku isto nie ,tam dostanú minimálne 3:0

milos980

9
2018-04-05 11:37:17

No uvidime ale aj tak zo vsetkych dvojic su to len oni co mozu este prekvapit

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.