Osem kôl pred koncom sezóny španielskej ligy má Barcelona na čele tabuľky 9-bodový náskok, ktorý môže navýšiť v domácom dueli proti Leganés. V nedeľu sa potom stretnú jej najväčší konkurenti v spoločnom súboji. Kto uspeje v madridskom derby medzi Realom a Atléticom? A potvrdia zverenci trénera Valverdeho pozíciu favorita? Nenechajte si ujsť prestížne merania síl z Primera División a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Ako to vidia tipéri?

Tipéri z najväčšej tipérskej komunity sú presvedčení, že Barcelona svojho najbližšieho protivníka porazí. Borec ross55 to vo svojej analýze prognózuje nasledovne:. „Hráči Leganés dávajú veľmi málo gólov, keď v 30 zápasoch ich strelili len 25, a to ešte väčšinu dali na domácom ihrisku. Tipujem veľmi pekný kurz na výhru katalánskeho veľkoklubu s čistým kontom 1,62.“ Ako to vidíte vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Založte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Roman7

3
2018-04-07 15:18:38

Dnes nic ine ako povinna vyhra neprichadza v uvahu lahsi zapas uz do konca sezony mat nebudeme

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.