FC Barcelona dnes o 21:00 odohrá zápas na Balaídos proti Celte Vigo. Ide o nesmierne zložitý duel, pretože Celta v nedávnej minulosti ukázala, že nad Kataláncami dokáže aj vyhrať. Jej štýl totiž Blaugranas vôbec nevonia.

Navyše - už z nominácie na stretnutie je zrejmé, že v 33. kole La Ligy budeme na strane Blaugranas svedkami rotácie. Tréner nepovolal Piquého, Iniestu a Busquetsa, zranený je Rakitič. Pritom práve Chorvát je prvou voľbou v prípade absencie Busquetsa. So stredom poľa to tak vyzerá zaujímavo. Podľa všetkého budeme svedkami toho, že na poste defenzívnych záložníkov uvidíme Andreho Gomesa spolu s Paulinhom. Denník Sport sa na zostavu Blaugranas pozrel nasledovne vo svojej grafike.

Pohľad denníka Sport

zdroj: sport.es
foto: sport.es

galibier1

7
2018-04-17 12:36:03

Unzue pozna nasich hracov takmer detailne a som hlavne zvedavy ako zareaguje na to ze nebude hrat ani Busquets ani Rakitic.Tam vidim dnesny problem nasej zostavy,osobne si myslim ze ked nebude ani jeden zo spominanych hracov hrat ze budeme hrat zo styrmi zaloznikmi,myslim ze bez oboch pivotov sa Valverde neodvazi hrat 4-3-3.

Grent

10
2018-04-17 13:54:38

tiez sa obavam ze sa bude bat dat tam 4-3-3 ale zas mat tam bezzube 4-4-2 a hrat znova na istotu, po miunlom tyzdni neviem ci je toto cesta .. mozno a uz teda dufam ze valverde pochopil ze tu sa nikdy nemoze hrat beton, mozno tak posledne minuty ale nie zapas .. tu sa hra ofenzivny futbal, tak dufam ze ten dnes uvidime

Jhonys

23
2018-04-17 13:29:46

Dneska chci vidět Denise v základu. Je mi jedno, jak to poskládá, ale měl by hrát od začátku :D

papo11

4
2018-04-17 13:41:48

dnes by messi mohol odychovat

FCBarcelona2018

-24
2018-04-17 14:19:33

Namiesto Gomésa, by mal od začiatku nastúpiť Denis Suárez a namiesto Semeda Sergio Roberto. Semedo je pozične veľmi slabý. Neustále sa sťahuje do stredu obrany a necháva pravú stranu voľnú a o Gomésovi...zbytočne nieščo písať, lebo zatiaľ zahral dobre iba v jednom zápase a v zápase s Celtou bude stratený, pretože hráči Celty sú rýchly a on...to je ako keby mal zatiahnutú ručnú brzdu.

Jackopz

top komentár
60
2018-04-17 14:20:17

Chcelo by sa to zamyslieť kde je skutočne chyba. Môj osobný názor je, že najväčšia chyba je vo fanúšikoch. Skúste sa na to pozrieť očami Valverdeho. Dostal nekompletný, starý káder a ku tomu odišiel Neymar. Ten tlak čo ide na neho z každej straný je tiež neskutočne veľký keďže všetci čakajú trofeje. Predstavte si že by stratil body pri rotovaní hráčov. Všetci by mu vyčítali že zápas podcenil, rovnako ako mu mnoho ľudí momentálne vyčíta že rotuje málo a dookola hrá rovnaká zostava. V poslednej dobe mu všetci vyčítajú že neskoro strieda alebo že nevie striedať. V prvej polke sezóny som čítal od rovnakých ľudí že Valverdeho silná stránka sú práve striedania, keďže sa stávalo že mali pozitívny vplyv na hru. Rovnako mnoho ľudí mu vyčíta "škaredú" hru. Kto v TOP5 hrá peknú hru, má prvé miesto v lige a bojuje aj o LM? Nikto. Pep so City válcuje PL, hrajú pekný futbal no i tak vypadli v LM. Bayern má už ligu istú, no jediné čo ich zachránilo je návrat Juppa v polke sezóny a to že Pep prekopal káder a myslel do budúcnosti (Coman, Kimmich, Thiago, Vidal) taktiež všetci vieme že Bundesliga je posledné roky len o Bayerne. PSG má plný káder mladých hráčov, válcujú Francúzsko no na LM to nestačilo. Liverpool hrá asi najatraktívnejší futbal v semifinále ale v lige sú radi za prvú štvorku. Kto momentálne kraľuje LM? Priznajme si to, je to Real. Hrá Real pekný futbal? Určite nie, často sa na Zidana valí kritika za predvedenú hru a nasadenú zostavu. Pozrime sa tento rok na dianie v Reale. Liga veľmi zlá spolu s vypadnutím v CdR s Leganes a LM ešte furt nemajú vyhratú. Momentálne je nemožné bodovať vo všetkých súťažiach a hrať pekne, kluby utrácajú kopu peňazí, tréneri už vedia lepšie voliť taktiky na súperov ako kedysi. Nikdy neviete čo môže prísť o pár rokov, kľudne sa môže stať že za takúto sezónu budeme bozkávať ruky-nohy. Veľmi rýchlo môže prísť pád ako sa to stalo napr. v United. Valverde tu je prvý rok a dokázal vytvoriť rekord spolu s ktorým sme prvý v lige a ešte vo finále CdR. Buďme radi za to čo máme..

DreamTeam

3
2018-04-17 15:52:23

Pekne napísané :)

s1ck_1

1
2018-04-17 19:14:51

takže to teram ideme ospravedlňovať pol roka to že hráme uplne odveci, ťažko sa na to pozerá, vyhrávame vďaka šťastiu a Messiho genialite a to že prvé striedanie proti Rímu bolo v 80 minúte keď to už nič neriešilo je fajn ? Alebo že 160mil. posila sedí každý zápas na lavičke a Valverde ho zá do zápasu v 80 minute? To je správne ? A o tom že nezaraďuje hráčov z béčka nedáva šancu iiným hráčom (Denis, Mina, Paco..) ale furt hrá s tými istými ? Roberto hrá každý zápas a v 10 minute už nevládze. Semedo, mladý pesrpektívny a sedí na lavičke. Iniesta čo hrá LM lebo Cou nemôže a tréner ho postaví do základe v zápase pred Lm, na LM a ešte ja po LM keď to už nie je treba ? .. Valverde je super tréner klobuk dole čo spravil s Barcelonou ale podla mňa to je tréner pre Bilbao, Vigo, Villareal a nie pre velkokluby ako Barcelona

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.