Pablo Sarabia, jeden z hráčov, ktorý v súčasnosti patrí medzi ťahúňov andalúzskej Seville, v rozhovore pre svoje klubové stránky rozoberal blížiaci sa finálový zápas Copa del Rey medzi jeho tímom a FC Barcelona. 

Barca

"Necítime pred duelom proti nim žiaden strach, budeme sa snažiť o to, aby sme bojovali svojimi vlastnými zbraňami, urobíme všetko pre to, aby sa na trávniku necítili pohodlne. Koncentrovať sa na iné veci ako finále si nemôžeme dovoliť, tieto dni, ktoré máme na maximálnu prípravu, nám poslúžia veľmi dobre, pretože sa nijako inak nerozptyľujeme. Urobíme všetko pre to, aby finále dopadlo podľa našich predstáv."

Detaily

"V takomto zápase už môže rozhodnúť čokoľvek, rozdiel budú predstavovať maličké detaily. Naším cieľom bude ostať v maximálnom sústredení počas celých deväťdesiatich minút, aby nás v konečnom dôsledku žiaden takýto detail nestál trofej."

Málo gólov

"Je pravdou, že sa o tom teraz hovorí, no ak je niečo dôležité, tak skutočnosť, že šancí máme vskutku dostatok. Oveľa viac by som sa znepokojoval, keby tomu tak nebolo. Musíme byť tak agresívni, ako to len pôjde."

Tituly

"Pre Sevillu môžeme získať ďalší cenný úspech. Z aktuálnej sezóny si musíme odniesť to pozitívne. Je síce fakt, že v lige sme nepredvádzali konzistentné výkony, avšak v Lige majstrov píšeme históriu a máme šancu na trofej z Copa del Rey."

Zdroj: md
Foto: md

Akadashi

29
2018-04-20 13:46:07

Je s podivem, kolik Sevilla získala za poslední dobu pohárů a nebo alespoň byla ve finále.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.