Ernesto Valverde sa po výhre nad Villarrealom zúčastnil tradičnej pozápasovej tlačovky, aby zhodnotil priebeh stretnutia.

Iniesta

"Učím sa niečo v každom zápase. Je jedinečný. Tak isto je to s Messim. V súčasnosti sa tešíme z jeho hry."

Dembélé

"Má veľký talent, je veľmi rýchly, má dobrú techniku, hrá oboma nohami a môže nám pomôcť. Je mladý a pred sebou má ešte veľa, všetci hráči potrebujú čas a adaptáciu. Musí sa učiť, ale jeho druhý gól bol úžasný. Hosťovanie? Myslíme si, že zostane s nami."

Brankári

"Chcem, aby sezónu dokončil Marc, no v lige som chcel dať šancu aj Jasperovi, pretože v tejto sezóne nám dal veľa. Bolo to pre neho ocenenie, všetci sme názoru, že je skvelým brankárom. Rotácia sa týka aj brankárov."

4 zápasy stop pre Sergiho Roberta

"Očakávali sme stop na jeden zápas. Marcelo do neho vbehol bez šance získať loptu a Sergi mu to vrátil. Trest sa mi zdá prehnaný, klub sa určite odvolá. Ak mi ukážete, že v zápase Getafe bola tá istá situácia s Damianom Suarezom v protokole opísaná tak isto, tak potom o to viac. Boli použité takmer tie isté slová, dúfam, že Komisia svoju chybu napraví."

Zápas

"Mám pozitívne pocity, chceme udržať našu úroveň hry aj napriek tomu, že sme získali titul a Clásico je za nami. Urobili sme zmeny, boli sme intenzívni. V druhom polčase sme trochu upustili z tempa, ale nakoniec sme strelili dva pekné góly. Prvé tri boli takisto dobré."

Atlético a Griezmann

"Nesledujem túto tému, ale viem, že špekulácie sa objavili. Všetko sú to len špekulácie, sezóna sa ešte neskončila. Súperov rešpektujeme, pretože ešte o niečo hrajú. V iných kluboch sú vynikajúci hráči, podobne ako u nás."

Predĺženie zmluvy u Vermaelena

"S jeho hrou sme spokojní. Je spoľahlivý, rád chodí do súbojov o loptu, dobre si vie poradiť v hre na zemi aj vo vzduchu. Nad predĺžením zmluvy ešte nerozmýšľame, ale v tejto sezóne nám Vermaelen dáva veľa."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Ronaldinho123

11
2018-05-10 08:11:33

V Španielsku sú futbalové inštitúcie postavené na hlavu. Väčšina zrejme súhlasí, že rozhodca Hernández si zaslúži trest, ale on už cez víked ide rozhodovať ďalšie kolo v La Coruni. Trest Sergiho R. maximálne na tri zápasy, ale aj keď Marcelo nehral fér, nemal sa ako profesionál nechať vyprovokovať. Včera som videl tieto zábery, kde to vyzerá, že Marcela skutočne udrel do tváre: https://twitter.com/...

Cingi

22
2018-05-10 08:16:24

inak je jedno, kam udrie, úder je červená... Marcelo mal dostať žltú. Bale červenú atd, atd...

Cingi

top komentár
54
2018-05-10 08:14:27

Vermalen mal hrať oveľa viac. podával vynikajúce výkony, keď bol na ihrisku, mne sa z obrancov túto sezónu pozdával najviac

ombre

10
2018-05-10 11:57:52

Hlavne mal hrať viac na úkor Piqého!

Federer

4
2018-05-10 18:54:20

Nie na úkor ale aby si Pique odpočinul. Jeho úvodné rozohrávky čaká celé mužstvo. Aj keď niekdy robí chyby. KTO nerobí ?

Liliska

-1
2018-05-11 01:40:20

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.