Barcelona chce získať hviezdu akadémie Valencie, mladého futbalistu pôvodom z Turecka Ferhata Cogalana, ktorý zhruba o mesiac oslávi svoje šestnáste narodeniny. S informáciou prichádza lokálne periodikum Superdeporte

Po tom, čo sa mladíci Valencie stali majstrami v kategórii kadetov, sa hneď viacero klubov začalo zaujímať o hviezdu Los Che, tureckého hráča s francúzskym pasom Ferhata Cogalana. Ako píše miestny denník Superdeporte, okrem Barcelony po futbalistovi poškuľujú i Real Madrid, Borussia Dortmund a Manchester City.

Rokovania medzi Valenciou a Ferhatovým agentom podľa uvedeného zdroja naberajú na intenzite, keďže opora kadetského tímu už čochvíľa oslávi svoje šestnáste narodeniny, čo je vek, ktorý na Pyrenejskom polostrove oprávňuje kluby podpísať s ním oficiálny kontrakt. 

Cogalan hráva s číslom desať a vyznačuje sa svojou obrovskou kvalitou tak v strede poľa, ako i v pozícii skvelého strelca. Pre Barcu by jeho zisk bol pritom aj dobrým marketingovým počinom, keďže po odchode Ardu Turana trochu blaugranas začali veľmi atraktívny turecký trh strácať. 

Zdroj: sport.es
Foto: md

Vitassa

1
2018-05-16 18:58:12

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Instanka

-1
2018-05-17 21:30:08

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.