Národné družstvá majú na zverejnenie svojich oficiálnych nominácií, s ktorými pocestujú na záverečný turnaj Majstrovstiev sveta v Rusku, čas do štvrtého júna. Hoci im však ostáva ešte niekoľko dní, hneď viacero reprezentačných manažérov už svoje výbery zverejnilo, a tak sa spolu pozrime na to, ako sa Svetový šampionát (ne)dotkne hráčov blaugranas

Nominovaní

Coutinho: Brazílčan nie je v mužstve Titeho žiadnym prekvapením. Jeho výborná forma a ukážkový prístup, ktorý ukazuje v Barcelone, ho predurčujú k tomu, aby bol kľúčovým hráčom tímu, keď by s najväčšou pravdepodobnosťou nemal chýbať v základnej jedenástke Kanárikov.  

Paulinho: Ďalší nenahraditeľný člen Titeho brazílskej skladačky. Stredopoliar možno nepatrí do barcelonskej once de gala, no pre svoju reprezentáciu je nenahraditeľný a v Rusku dostane dostatok priestoru.

Samuel Umtiti: Stredný obranca Barcelony sa počas sezóny vyprofiloval ako jeden z najlepších futbalistov na svojej pozícii vôbec. Deschamps ho dobre pozná a pokiaľ sa nestane nič závažné, na jeho prvých Majstrovstvách sveta s ním bude rátať ako s hráčom základnej zostavy.

Ousmane Dembélé: Pre francúzskeho krídelníka pôjde o prvý Svetový šampionát taktiež. Vo svojich dvadsaťjeden rokoch odohral za Les Blues deväť duelov, no teraz bude mať ideálnu príležitosť v národnom tíme zahviezdiť.

Nenominovaní

Lucas Digne: Francúzsky krajný obranca sa napokon do Deschampsovej nominácie neprepracoval. Digne za sebou nemá najlepšie obdobie, keď odohral počas sezóny minimum minút a svojho reprezentačného kormidelníka presvedčil len natoľko, aby sa dostal na zoznam prípadných náhradníkov vyvolenej dvadsaťtričlennej expedície Galského kohúta. 

André Gomes: Ďalšia tvrdá rana pre barcelonského stredopoliara. Nie je žiadnym tajomstvom, že André to v Barce nemá na ružiach ustlané už dlhší čas, pričom sa čoraz viac hovorí o jeho odchode z Camp Nou. Skutočnosť, že však chýba v portugalskej záverečnej nominácii, prekvapila mnohých. 

Nelson Semedo: Krajný bek Azulgranas bol v Barcelone presvedčivý. Ukázal sa ako kvalitná náhrada Sergiho Roberta a v Katalánsku si získal rešpekt, no miesto vo výbere Quinas ho napokon stál nedostatok odohraných súbojov.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es, md

barcelonista29

39
2018-05-18 18:59:39

Dembélé ma už 29 rokov? :D :D Francúzi asi rýchlejšie starnú :D :D

adriano

11
2018-05-18 19:03:07

Presne dvaja s tych troch co nejdu by mali odist aj okrem semeda ty dvaja tu nemaju co robit zial aj toto da dole cenu na trhu cize fcb zase pojde pod cenu.Ale bodaj by som sa mylil.

mikimi122

22
2018-05-18 19:06:24

Digne a Semedo mali byť určite v nomináciách. Dignemu tam môže maximálne konkurovať Kurzawa, takže je to čudné, že sa nevošiel do nominácie. Neviem koho ďalšieho má Portugalsko na post PO/RB, ale Semedo musí byť jeden z najlepších na tomto poste v Portugalsku. Ich smola.

Jackopz

1
2018-05-19 15:35:16

Ani Semeno ani Cancelo.. navyše nezobral ani Naniho ktorý bol podľa mňa lepší na Eure ako Ronaldo.

Vendeta

30
2018-05-18 19:16:25

Semedo nenominovaní? Nerozumiem. Ved v Barce hral velmi dobre, podla mna lepšie ako Roberto

Istarra

-20
2018-05-18 20:53:38

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Nick

6
2018-05-18 23:24:42

To ze Nelson neni nominovany uskodi viac Portugalsku ako jemu
( no je mi ho luto)

Albionna

-1
2018-05-19 19:18:18

Vitajte na najlepšie stránky sex Zoznamka http://tinyurl.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.