Javier Bordas, hlavný riaditeľ pre futbal v Barcelone, vyjadril svoj názor na tému Neymara a jeho budúcnosti v PSG.

Bordas reprezentoval klub počas volieb prezidenta Španielskej kráľovskej futbalovej federácie. Pri odchode z budovy federácie ho odchytili novinári, aby im odpovedal na niekoľko otázok. Nechýbala ani otázka o možnom prestupe Neymara do Realu Madrid.

"Neymar môže prestúpiť do akéhokoľvek klubu, ale aby som bol úprimný, nebol by som nadšený, ak by odišiel do Realu Madrid. Real Madrid je veľký klub, ale v priebehu posledných rokov sme viac trofejí vyhrali my."

"Vyzerá to tak, že Neymar nie je v Paríži šťastný. Mysleli sme si, že to tak bude. Aktuálne sa Barcelone darí veľmi dobre a Neymar ľutuje, že mužstvo opustil."

Griezmann do Barcelony?

"Videl som posledný zápas Griezmanna. Je to fantastický hráč. O prestupe som osobne nehovoril s nikým, ale túto príležitosť chcem využiť na to, aby som Atléticu zablahoželal k víťazstvu v Európskej lige."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Vendeta

top komentár
41
2018-05-19 10:52:35

Mohol tu dokázať velké veci ale vybral si a ukázal svoj charakter. Vinikajúci futbalista, ale aj namyslený a egocentrický.

Máme Dembeleho, s5 by som Neymara už nechcel

Cingi

8
2018-05-19 13:13:19

on ľutuje, ja vôbec :)

kluc

9
2018-05-19 11:26:38

Jedna strana mi hovori ze by som ho nechcel ako sa k nam zachoval.
Ta druha hovori ze by som ho bral, lebo je to vyborny futbalista a radsej ho mat vo svojom muzstve ako u rivala. A vztahy ma dobre aj so Suarezom, Messim a Coutinhom.
Takze ak by nejakym zazrakom bola ponuka spat za max 150m. tak namiesto Griezmanna by som ho zobral

Vendeta

29
2018-05-19 11:40:56

Aha a Dembeleho čo sa všemožne snažil pre príchod do svojho vysnívaného klubu by sme odkopli len koli tomu aby mohol hráč čo odišiel zo dna na den prisť s5?

Asi ste mnohí zabudli ako sa zachoval. Ved dokonca ani Messimu či Suarezovi nepovedal že odchádza. a to boli jeho priatelia, nie len spoluhráči.

Otriaslo to celím tímom ale aj vedením a ešte žaloval Barcelonu aby mu vyplatila 26M za vernosť?..
To mi je teda charakter

kluc

-15
2018-05-19 12:18:18

Jaj takze prichodom Griezmanna Dembele odchadza? Tak ako by odisiel v pripade Neymara?
A dalsia vec, co sa stalo medzi Suarezom,Messim a Neymarom nevies tak netrep a nesnaz sa postvat Neymara vymyslami.

Vendeta

22
2018-05-19 12:44:35

Dembele sa podobá svojím profilom viac na Neymara ako na Griezmana preto ho asi po Neymarovom odchode kupovali.

Zadalšie sa sám Messi vyjadril že vobec netušil že Neymar odíde a že ho to zarazilo.

Griezman sa bude byť o miesto so Suarezom, teda ak príde.

Neymar je egocentrický hráč ktorý si myslí že je nad všetkých ostatných. Stačí sa pozrieť ako sa choval po príchode do PSG. hned si myslel že odsunie Cavaniho na vedlajšiu kolaj a že bude kopať penalty, priame kopy.

Ešte si pametám ako mu preplo pred odchodom a skoro sa pobil so Semedom ktorý vtedy len prišiel. Chudak Semedo, ten sa necítil dva krát príjemne ked krátko po prichode mal takýto konflikt s hviezdou.

Ano zažaloval Barcelonu lebo je nenažraný aj s jeho Oteckom. Preto čakal s odchodom až tak dlho a barcelonu tahal za nos aby mu bol vyplatený bonus za vernosť.
Barcelona vtedy dostala uder pod pás kedže nemala ani mesiac na to aby priviedla náhradu.

žiadny hráč neni viac ako klub. Hráči prichadzaju a odchadzaju ale klub ostava!

Netrepem len vychádzam s faktov. Naštuduj si aspon niečo o týchto skutočnostiach a potom sa možeš somnou hádať :)

Neymar bol kedysi jeden z mojích najoblubenejších hráčov a nemám dovod si nieoč vymýšlať. Ale sklamal ma. To ako sa zachoval...

Typická Brazilska natura. čest výnimkám ako je napr Coutinho.

kluc

-14
2018-05-19 13:15:46

Tvoj zdroj čo si študoval je "Nový čas", "Aktuality", alebo tie zahraničné bulvárne denníky "Marca" ktorá píše všetko možné aby poškodila Barcelonu?....
Pokiaľ odchod ľutuje a chce sa vrátiť taktiež spraví hocičo, vedenie by si muselo postrážiť zmluvu, a na koni by bola Barcelona pretože hráč by prišiel "prosiť".
A v kabíne v PSG majú možno problém ale my sme Barcelona a Neymar vie čo si môže proti Messimu dovoliť a čo nie, preto sním problém ani nemal pri jedenástkach napríklad.
Ďalšia vec takéto rozhodnutie by posilnilo klub keď by ostatní videli že po tom všetkom Neymara klub prijme, a sám že na svete nie je miesto lepšie ako Barcelona, tým pádom by aj hráči troška viac tlačili na prestup (Eriksen a pod.).
Ale opakujem, klub by si musel zmluvu ustrážiť a ak by sa chcel späť vrátiť tak by podpísal aj horšiu zmluvu za menší peniaz s vysokou výkupnou klauzulou a žiadnymi hovadinámi za vernosť.

fofo112

5
2018-05-19 15:25:39

nech len ostane tam kde je vybral si to sám,bodaj by ho šejk nepustil ved má zmluvu ešte na štyri roky a posadil ho na lavičku alebo do béčka,aby mu už konečne spadlo to jeho neskutočné ego.Po europských trávnikov behá takých Neymarov dosť a hlavne bezproblémových podla mňa Griezman ho schová aj o polnoci.Z Neya spravili len marketingový produkt a on má pocit,že je najlepší,pokial si to nevytlčie z hlavy,tak neskončí dobre.

ombre

12
2018-05-19 11:59:17

To sa tu vážne nájde niekto kto by ho tu chcel???!!!

FCBarcelona2018

-2
2018-05-19 12:13:06

Ja osobne som na vážkach. Ak by sa vrátil, tak by Barca mala neskutočnú útočnú silu. Lenže v tom prípade nepripadá do úvahy nákup Grieymanna, Legletha, Eriksena a ani Arthura pretože Barca nemá toľko miliónov. Niečo by sa získalo predajom Gomésa, Digneho a Rafinhu, ale aj tak by to nestačilo. Okrem toho by sme prekročili povolené maximum stanovené na finančné transakcie k prestupovom odchode. Z hľadiska fanúšika by som bol rád ak by sa vrátil, ale z hľadiska logického by to bolo nemysliteľné aby sa po jednej sezóne, keď sa sám rozhodol prestúpiť, aby ho vedenie Barce vzalo na milosť. No neviem, čo by bolo pre Barcu výhodné a zároveň logické.

milos980

2
2018-05-19 12:24:11

Mam pocit ze griezmann ani nepride

bulldozer

9
2018-05-19 12:37:06

Neymar bude stat mozno 300m a plat bude chciet 60-80m hrubeho. I keby na nho prachy boli, tak je to nezmysel. Je tu Dembele ktory ma o 5 rokov menej, podal podobny vykon ako Neymar v prvej sezone, vie hrat oboma nohami a ma plat 25m hrubeho, ktory sa tak skoro zvysovat nebude. Teraz treba investovat do kreativneho zaloznika ktory by nahradil Rakitica ktory je dopredu dost jalovy.

tullen6

2
2018-05-19 12:53:41

Malo by to plusy aj mínusy, pozná sa s hráčmi, v útoku by si rozumeli, ale treba už rozmýšľať nad odchodom Suareza a práve Griezmann dokáže zahrať aj na hrote. A krídlo máme v podobe Dembeleho, prípadne Coutinha. Navyše by to bola nákladnejšia operácia a nezostali by peniaze na iných hráčov. Naopak výhoda by bola že by neposilnil Real.

Pisterko26

5
2018-05-19 13:08:45

Práveže to by som prijal, že by posilnil tie filcky. Po každom zápase u nás by potreboval terapeuta. A za tú sumu, ktorú by sme za neho museli dať môžeme nakúpiť aj troch, štyroch hráčov a mladších. Za to ako sa zachoval by si zaslúžil akurát ten biely dres. Tam je to normálne.

jokerito

7
2018-05-19 14:19:06

Ak naozaj ľutuje a chce dokázať že tu chce byť nazad nech sa vyplati sám a príde zadarmo. Plat dostane, od hladu neumrie :)

Albionna

-9
2018-05-19 19:16:41

Vitajte na najlepšie stránky sex Zoznamka http://tinyurl.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.